כאבים בשיניים לאחר עקירה כירורגית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בשיניים לאחר עקירה כירורגית
    נופר
    10/09/2014

שלום,
    לפני כשבוע וחצי עשיתי עקירה כירורגית של שן כלואה, כרגע אין לי כאבים במקום העקירה וגם הלכתי לביקורת של רופא השיניים שלי שאמר שנראה כי האזור מחלים טוב. אבל.. אני חשה כאבים בשיניים שליד העקירה וגם בצד הנגדי שממול. אני לא אוכלת על הצד הזה עדיין אלא רק בצד השני מהעקירה.
    האם זה הגיוני שארגיש כאבים באזור השיניים האלה? שאי אפשר לאכול שם? או שיש צורך לבדוק
    בנוסף הכירורג אמר לי לקחת בחשבון שבגלל ששן הבינה שלי צמחה במאוזן ולחצה מאוד על השן הטוחנת ליד, אין הרבה עצם סביב השן הטוחנת וקיים סיכוי שאם העצם לא תגדל השן תתנדנד ותיפול, ולכן אני עוד יותר מפחדת לאכול בצד הזה. האם זה נפוץ? באמת קיים סיכוי שתיפול לי השן??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים בשיניים לאחר עקירה כירורגית - תגובה

ד``ר יזהר שוחט
    13/09/2014

יש צורך בבדיקת המקור לכאבים שאת מתארת. הסבירות שתאבדי את השן הסמוכה לשן הבינה אינה גבוהה ובמרבית המקרים לא קיימת פגיעה משמעותי שכזו בשן הסמוכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו