מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סדק בלסת - ריפוימיכל23/10/2014
ש לי חשד לסדק בלסת שמתחיל משן טוחנת 16 שיש בה מבנה יצוק
באופן כללי - האם שטיפת הפנים במים חמים פחות טוב לריפוי או עוזר ל ריפוי ( גם לגבי שברים בכל מקום אחר בגוף) - מה לגי מים קרים?
אני לא הולכת לעשות קשירת לסתות ולא ניתוח כמובן ומקווה לריפוי טבעי - מה עליי לעשות כדיי לזרז ובכלל לאפשר איחוי מוצלח
ככל הניתן = האם סד לילה יכול לעזור ? מה עדיף סד לסת עליונה או תחתונה
י
האם בצילום MRI רואים שברים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סדק בלסת - ריפוי - תגובה
ד``ר יזהר שוחט25/10/2014לא מובן מהשאלה האם הסדק מקורו בשן או בעצם הלסת. סדק בשן דורש עקירה סדק בלסת דורש כלכלה רכה והימנעות מעומס על המקום ולעיתים אף קיבוע
שטיפות פה לא מסייעות להחלמה ולא ניתן לראות סדק בMRI* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסדק בלסת - המשך
מיכל25/10/2014ראשית תודה רבה על התשובה.
כל הסיפטומים של שבר בלסת - יש לי
ההנחה שלי שהמקור מהשן, מכוון שזו שן טוחנת חסרת כותרת שעברה הארכת כותרת ובפנים יש מבנה עם 3 ברזלים כאלה ( כנראה שיש לי 3 שורשים), היה ממש קשה להוריד את הכתרים הישנים המודבקים והרופא דפק ודפק דקות ארוכות וממש כאב לי והרגשתי כאב בכל הגלולות ( מאז יש לי בליטה קשה מעל השן בגובה הלסת עברו 4 שנים מאז אבל מאז אני בלי כתר קבוע כי כל כתר שעושים לי כואב או לא מתאים , ב - 3 חודשים האחרונים הסתובבתי בלי כתר בכלל ולראשונה הרגשתי טוב יותר עם תחושה שהסגר קצת יותר טוב והלכתי לעשות שוב כתר הרופא הדביק את הכתר הזמני שעשה במקום עם דפיקה פטיש קלה לחיזוק ,ואז כל הסיפטומים שוב התחילו, יש לי דמעות מהעים כאב בכל העצם כולל לחץ בארובות האף , ציפצופים באזניים , סגר לא יציב , קרירות בלחי , קושי לפתוח את הפה אכילה ודיבור ועוד
עשרות פעמיים צילמו לי את השניים אף אחד לא ראה סדק היו כאלה גם שעשו לי כתר בכלל בלי לבדוק מה קורה
הבנתי שהיא אפשר לראות ב 100 אחוז סדק או שבר ולרוב זה מפוספס
כנראה שאין מנוס מלעקור אך הפחד שלי שבעקירה ייגרם איזשהו נזק לעצב מאחר ואנחנו לא יודעים מה קורה שם בדיוק ואיך אוכל לעשות השתלה כאשר הכל בסימן שאלה שם ואף אחד לא יודע לבהגיד מה יש לי שם
בגלל זה שאלתי האם MRI יכול לעזור כי אני מוכנה כבר לשלם באופן פרטי
אחרי יותר מ 70 צילומים רנטגן לבעיה זו בלבד - לא בא לי לגלות סרטן בבלוטת התריס או בראש
מהי עצתך?
תודה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כבר שלושה חודשים שיש לה 2 פצעים בהירים בפה
תופעה מאוד מוזרה מזה שנתיים
האם רופא צריך להגיד מראש למטופל איזה סוג שתל יותקן בפיו
מוקצלה בשפה התחתונה ודרך לא כירורגית לטיפול
ממצא נגע ברירית הלחי
כתרים מעל שתלים- במשך 20 שנים
נגע ברירית הלחי- פסים לבנים
עקירת שן כלואה סיבוכים וסכנה
אמפוטציה לשורש השן- שן 16
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?