פצעים,נפיח ושורף בשפה העליונ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצעים,נפיח ושורף בשפה העליונ
    ורד
    25/10/2014

שלום,
    מזה כחודש וחצי חודשיים צומחים לי פצעונים קטנטנים על השפה העליונה ומסביב לה ובצידי הפה. זה מתחיל באדמומיות על השפה, אחר כך פצעונים ותחושת שריפה וכאבים. חשוב לציין שהשפה נפוחה מאוד. הייתי מספר פעמים אצל רופא עור ובהתחלה הוא חשב שזה יובש והמליץ על טיפול ביובש. אח׳כ הוא נתן טבע קוטן ולא עזר, ניגשתי שוב והוא נתן בטאקורטן ג׳י וגם לא עזר, נתן תראולון ולא עזר, נתן ציקלפאט ולא עזר. כל דבר שאני מורחת על השפה שורף נורא. אני לא יכולה אפילו לדבר מרוב ששורף, נפוח נורא וכואב לי. גם מבחינה אסתטית זה נראה לא טוב ובנוסף לכל זה יש גם יובש נוראי. מה עוד אפשר לעשות ולאן לפנות עם הבעייה כי הרופא עור כבר מרים ידיים ואומר שזה כבר לא התחום שלו.
    אשמח לתשובה בהקדם האפשרי.
    אני שוקלת לגשת למיון כי הכאב הוא נוראי ובלתי נסבל והכל נפוח ונראה רע מאוד. כל מי שרואה אותי נבהל נורא מאיך שאני נראית.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פצעים,נפיח ושורף בשפה העליונ - תגובה

ד``ר יזהר שוחט
    06/11/2014

יש לפנות למומחה ברפואת הפה שהדבר מצוי בתחום התמחותו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו