האם קיים סיכוי להידבקות ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם קיים סיכוי להידבקות ?
    לאה
    10/11/2014

שלום רב
    אני סייעת רופא שיניים בצבא.
    אני עובדת במחלקת מומחים הכוללת: אורתודונטיה (פעם בשבוע ) ולרוב אני עובדת במחלקת פריו כירורגיה שאנו מבצעים בה עקירות פשוטות וכירורגיות עם הרמת מתלים פינוי עצם ,שימוש בסקלפל , מקדח זקריה, אנו מבצעים גם ניתוחי חניכיים (פריו) - אמדוגן ,BIOS וכו'...
    לפני כמה ימים ביצענו עקירה כירורגית והמטופל זז וקפץ מהכיסא( כנראה מכאבים ) תוך כדי שימוש בזקרייה , ונוזליו -דם ורוק נשפרצו לכל כיוון אפשרי -לכיווני ולכיוון הרופא
    לרופא לא כזה היה אכפת ,הוא המשיך כאילו הכל רגיל , אך אני לא הרגשתי כ"כ נח שגם לי היה מגע ברקמה רירית - בעיניים וגם הרגשתי בעור הידיים שבזה פחות מלחיץ .
    בדר"כ אני משתמשת בכל אמצעי הגנה (משקפי מגן , מסכה כפפות וכו' אך באותו היום לא שמתי רק את המשקפיים כי נעלמו
    לא ידוע לנו רבות על האנמנזה הרפואית של אותו המטופל , הייתי רוצה לדעת אם ישנה אפשרות אוליי להידבקות במחלת ה HIV והאם להיבדק בכל מקרה ?
    אציין שעשיתי את כל החיסונים הנדרשים במר"ש ;
    HBV1 , HBV2 ,HBV3
    MMR
    IPV
    טטנוס וקרום המוח
    אין לי למי לפנות כ"כ , המפקדת שלי בחופשת לידה
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם קיים סיכוי להידבקות ?

הוספת תגובה

• האם קיים סיכוי להידבקות ? - תגובה

ד``ר יזהר שוחט
    21/11/2014

הסיכון להידבקות נמוך ביותר אולם נדרש ביצוע בדיקות דם הן למטופל והן עבורך על מנת לוודא שאין סכנת הידבקות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו