מפרק לסת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מפרק לסת
    אלי
    15/11/2014

שלום
    רציתי לדעת לגבי תזוזה במפרק הלסת עקב חבלה קשה של כמה שנים שעכשיו החמירה עם הזמן יש כול הזמן כאבים בצד הזה,הייתי אצל רופא שראה צילום פנורמי ועשה בדיקה גופנית ואמר שממליץ לעשות סד לילה דינטלי משהו,בנוסף הוא אמר שיש לחץ באיזור
    אני סובל המון ממגרנות שעשיתי המון צילום סיטי ,רציתי לדעת מה ההשלכות של דבר כזה אני סובל לפעמים רבות המון מלחץ בגולגלת בעניים לחץ כמו סינוסים כאילו יש לי מיים בפנים לחץ ממש קשה וכואב וסובל הרבה בנוסף כאבים בחצי פנים פעמים רבות ,והמון הופעה של סוג "טיקים"היתכווציות ורעד הבנתי שזה גם יורד לעמוד השדרה האם הטיקים יכול להיות קשורים למפרק הלסת??
    בנוסף המליץ על ישור סתימות שניים וסגירת פה
    אני אשמח להמלצות ולדעת את ההשלכות האם ש קשר בין מה שאני סובל למפרק הלסת

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מפרק לסת

הוספת תגובה

• מפרק לסת - תגובה

ד``ר יזהר שוחט
    21/11/2014

לא נשמע כי קיים קשר למפרק אולם נדרשת בדיקתך במרפאה לטיפול בפרקי נלסתות באחת מהמחלקות לכירוגיה פה ולסת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פה ולסת

פה לסת
    22/11/2014

תודה על תשובתך
    העניין שכבר ניבדקתי אצל רופא בכיר פה ולסת והוא רשם שיש לחץ על האיזור ,ולעשות ישור סתימות סגירה ופתיחה של הפה,ובנוסף סד לילה שיטפל בבעיה,השאלה שלי האם יש קשר לתחושת לחץ בראש כאשר המפרק הזה זז ממקומו או נחבל ויש המון קליקים וכאבים נוראים שמרדימות לי לפעמים חצי פנים או הרבה מיגרנות
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו