כמה זמן נמשכים הכאבים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה זמן נמשכים הכאבים?
    אמא
    11/12/2014

שלום!
    עקרתי ביום ראשון שן בינה כלואה (תחתונה) + שן בינה עליונה שתיהן בצד שמאל. ושתיהן ללא תפרים.
    הקפדתי על כל ההוראות (בעקירה שעשיתי לפני מס' שנים סבלתי נורא בגלל מכתשית יבשה אז הפעם ממש הקפדתי שזה לא יקרה)

למרבה ההפתעה ביומיים הראשונים לא סבלתי כמעט בכלל מכאבים (לא לקחתי אפילו אקמול) במהלך היום השלישי הכאבים התגברו והתחלתי לקחת אופטלגין בטיפות 3 פעמים ביום...
    המקום נראה בסדר,מחר אני אמורה לסיים עם האנטיביוטיקה שהתחלתי מיד לאחר העקירה.

1. האם זה יתכן שהכאבים החזקים יתחילו רק אחרי יומיים-שלושה?
    2. כמה זמן זה יכול להימשך וזה נחשב תקין? (הרי המקום עבר זעזוע לא קטן - כך שנראה לי הגיוני שיכאב...לא היה לי הגיוני שלא כאב לי ביומיים הראשונים)

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה זמן נמשכים הכאבים?

הוספת תגובה

• כמה זמן נמשכים הכאבים? - תגובה

ד``ר יזהר שוחט
    13/12/2014

נשמע מתיאורך כי המדובר במקרה של מכתשית יבשה ונדרשת בדיקתך אצל הרופא המטפל על מנת לאבחן זאת ולהקל על הכאב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

אמא
    14/12/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו