מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שן בינה שמציקה פתאוםשלי15/02/2015
שלום
יש לי 2 שיניי בינה עליונות שלא הוצאתי (אני פוחדת מעקירות נורא ) בנתיים חייתי עם זה בסדר(בת 36) הם ממש נמצאות מאחורה משניי הצדדים בסוף.
אתמול קמתי בבוקר ופתאום הרגשתי מין אי נוחות באיזור האחורי של השיניים מצד ימין (איפה שהשן בינה) ואני מרגישה כאילו חלק מהשן מתחכך/דוקר לי בחניכיים (אני לא יודעת אם זה זה אוליי יש לי שם פצע) כי גם עברתי לפניי שבוע וחצי לראשונה למברשת שיניים חשמלית וציחצחתי מאחורה לראשונה כמו שצריך.
בקיצור שאני אוכלת בעיקר זה ממש מורגש וממש מטריד איך אני אדע שזה שן בינה ושחייבים לעקור אותה? כי עקירה מבחינתי זה האופציה האחרונה (אני פוחדת מזה..) מה שגם שמעתי שאם עוקרים שן בינה מאוחר זה יכול להשפיע על העצב של הלסת או השפה או משהו וזה ממש מפחיד אותי, מה עושים בבקשה?
מחכה לתשובה בבקשה!
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שן בינה שמציקה פתאום - תגובה
ד``ר יזהר שוחט22/02/2015גשי לבדיקת רופא השיניים המטפל. הקרבה לעצב נכונה במקרה של עקירת שן תחתונה ואינה קיימת במקרה של עקירת שן בינה עליונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתי בבדיקה ו...
שלי22/02/2015שלום דוקטור הייתי בבדיקה רגילה אצל רופא שיניים שצילם את האיזור ואמר לי גם שיש לי מתחת לשן העליונה שאני אמורה לעקור עוד שן בינה שכבר רואים מבצבצת ונראה שהיא כלואה ,הוא שלח אותי לצילום פנורמי וקבעתי בנתיים תור לעקירה עליונה
האם שן בינה תחתונה שכבר יצאה מסוכן להוציא אותה...אשמח לעידוד
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה צריכה תשובה...
שלי24/02/2015שלום
אני מבררת לגביי מומחי לסת ופה שלחתי מייל עם צילום לפרופסור ידוע של כירורגיית פה ולסת והוא אמר לי שלפי התצלום בנוסף לשיני בינה שכדאיי להוציא הוא ראה משהו בלסת מצד שמאל (הרס של עצם בלסת,איזשהו ממצא פתולוגי) ועכשיו אני ממש מודאגת ובודקת את הנושא ,מה זה אומר?? האם עליי להיות מודאגת??
מצרפת צילום (הממצא הוא בצד שמאל של הלסת
תודה מראש!
מחכה לתשובות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה צריכה תשובה... - תגובה
ד``ר יזהר שוחט26/02/2015נראה כי הסיכון לפגיעה בעצב עקב עקירת השיניים התחתונות הינו נמוך ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל האם אתה רואה בבקשה משהו חריג ??
שלי26/02/2015שלום דוקטור!
האם אתה רואה משהו חריג בצילום כמו שרופא אחר אמר לי?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כבר שלושה חודשים שיש לה 2 פצעים בהירים בפה
תופעה מאוד מוזרה מזה שנתיים
האם רופא צריך להגיד מראש למטופל איזה סוג שתל יותקן בפיו
מוקצלה בשפה התחתונה ודרך לא כירורגית לטיפול
ממצא נגע ברירית הלחי
כתרים מעל שתלים- במשך 20 שנים
נגע ברירית הלחי- פסים לבנים
עקירת שן כלואה סיבוכים וסכנה
אמפוטציה לשורש השן- שן 16
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?