שלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלי
    שלי
    07/03/2015

שלום רב!
    עקרתי לפניי שבוע שן בינה עליונה מצד ימין שהפריעה לי לאכול (דקרה אותי בפנים הלחי עם הקצה) השאלה שלי אם עכשיו אני חייבת להוציא את השן בינה שנמצאת מתחתיה (היא כלואה וקרובה לעצב , כך הרופא אמר)מה עם השן העליונה מהצד השני שעדיין לא מפריעה? בקיצור , האם חייבים להוציא הכול? והאם שן בינה כלואה שלא מוציאים יכולה להמשיך לצמוח ולפגוע בעצב?

אני מצרפת צילום של לפניי העקירה מלפניי שבועיים(השן בינה שנעקרה היא מצד ימין )
    רציתי לציין גם שמצד שמאל חסרה שן טוחנת שנעקרה לפניי שש שנים.

אשמח לתשובה דוקטור, תודה מראש !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלי

הוספת תגובה

• סובלת מחריקת שיניים פתאום...

שלי
    10/03/2015

רציתי להוסיף שעשיתי את העקירה של השן בינה לפניי שבוע וחצי .ההחלמה היתה מהירה וקלה.אבל לפניי יומיים התחלתי פתאום לסבול בלילה מתחושה של התנגשות שיניים(ברוקסיזם?) וגם קצת חריקה... למה זה קורה? האם זה בגלל העקירה? או האם כל השיניים שלי פשוט זזו?? מה אני אמורה לעשות??

בבקשה דוקטור אשמח לתשובה

תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברוך ה', החריקה עברה מעצמה

שלי
    18/03/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלי - תגובה

ד``ר יזהר שוחט
    15/03/2015

אין חובה בהוצאת כל שיני הבינה במידה ואינן גורמות לנזק או לדלקות. במקרה שלך מומלץ להוציא את השן התחתונה משמאל עקב פגיעה שגורמת לשן הסמוכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכוונה לשן התחתונה שנמצאת מתחת...

שלי
    15/03/2015

שלום דוקטור ב!
    התכוונת לשן הכלואה התחתונה שנמצאת מתחת לשן שעקרתי (צד ימין בצילום) ?

מה העלות של הוצאת שן בינה כלואה בתל השומר?

תודה מראש!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו