עקירה כירורגית של בינה כלואה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עקירה כירורגית של בינה כלואה
    ליאת
    27/04/2008

שלום,
    אני בת 30, אם לתינוק, וסובלת משן בינה בעייתית מאוד (תחתונה) כלואה, ולאחר שנבדקתי אצל רופא כירורגי מומחה וביצעתי צילום וCT, מסתבר כי העצב נמצא סמוך מאוד לתעלה, וקיים סיכון לבצע את העקירה (בשל פגיעה אפשרית בתחושה בלסת התחתונה).
    לפני כחודשים, בעקבות התקף ממושך של כאבים, עקרתי את הבינה העליונה, משום שהרופא סבר שאם נפחית את הלחץ, אולי תבקע מעט התחתונה ויהיה בטוח יותר לעקור אותה.
    בשבוע האחרון הכאבים הבלתי נסבלים חזרו, ואף הייתי בערב חג בעזרה ראשונה ע"מ לנתק את העצב בשן.
    אני עדיין עם כאבים ומתלבטת מאוד:
    האם לבצע את העקירה הזו אצל אותו רופא בקליניקה הפרטית שלו? (מנהל מחלקת פה ולסת לשעבר)
    האם בטוח יותר לעשות זאת בבי"ח? האם ניתן מבחינה פרוצדוראלית? והאם זול יותר לעשות זאת?
    אני חרדה וחוששת מהטיפול , ההתאוששות והפגיעה האפשרית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עקירת שן בינה

ד``ר יזהר שוחט
    27/04/2008

שלום ליאת
    את עקירת השן רצוי שייבצע מומחה בעל נסיון וכפי שמשתמע ממכתבך המדובר בכזה. אין מניעה לבצע זאת ברפאה פרטית המיועדת לטיפולים כירורגים וניתן לבצע זאת גם בבית חולים בעלות נמוכה יותר בד"כ מבאופן פרטי אולם במרבית בתי החולים אין באפשרותך לבחור את הרופא המטפל.
    בהצלחה
    ד"ר יזהר שוחט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו