מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פצעים בפה לתקופה ארוכהמור10/05/2015
שלום רב ותודה מראש על זמנכם היקר,
שמי מור, בת 24.
בשנה האחרונה אני סובלת מפצעים בפה, אפטות בעיקר, שנמצאים במקום מסויים שבועיים בדרך כלל, ומיד לאחר מכן הם עוברים למקומות אחרים. כלומר, אתקשה למנות את הימים הבודדים שהפה שלי לא הכיל כיב כלשהו בשנה האחרונה. הם הופיעו על הלשון, על הרקמה המחברת בין השפתיים לשיניים הקדמיות ועוד.
כעת, הופתעתי לגלות אפטה ליד השקד הימני שלי, על גג חלל הפה. השקד הימני גם מעט לבן ביחס לשמאלי. קשה לי לבלוע בצורה מקומית בצד ימין של הגרון/ לוע, ואני מרגישה כאילו "תקוע" לי משהו בצד הימני של הגרון.
אני רוצה לציין גם שאני סובלת מנסיגת חניכיים משמעותית עד כדי חשיפת שורשי השיניים הטוחנות העליונות בשנתיים האחרונות.
אינני מעשנת. בעבר עישנתי לעיתים רחוקות יחסית מעט נרגילה. אני שותה מעט אלכוהול (כוס) פעם בחודש (לעיתים רחוקות).
מניסיונכם העשיר,
מה האבחנה על סמך התסמינים הללו?
אני מצרפת תמונה שתוכל להמחיש את מצבי כרגע.
תודה רבה
מחכה למענה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת מידע
מור10/05/2015ארצה לציין שגם בחודשיים האחרונים התחלתי להרגיש באותו צד (ימין) בצוואר הימני העליון, ממש מתחת ללסת, כאבים עמומים שבאים לעיתים, ונעלמים.
תודה שוב.
מור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת מידע - תגובה
ד``ר יזהר שוחט24/05/2015הנגע הנראה בתמונה נראה כאפטה. לא ניתן לאבחן את סיבת הנפיחות באיזור השקד הימני ללא בדיקתך ומומלץ כי בשלב ראשון תיבדקי אצל מומחה באא"ג על מנת לשלול בעיה שמקורה בשקד. במידה ונשלל כי מקור הבעיה הוא השקד , גשי לבדיקה אצל מומחה בכירורגית פה ולסתות עם צילום פנורמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמצב כרגע
מור24/05/2015ראשית, תודה רבה
כיום (לאחר 3 שבועות) האפטה הזו נעלמה אך מה דעתך על הגרון כפי שהוא נראה כרגע? האם לדעת עדיין יש צורך לערוך את הבדיקות שהמלצת עליהן?
מצורפת תמונה עדכנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמצב כרגע - תגובה
ד``ר יזהר שוחט24/05/2015במידה ועדין קיים קושי בבליעה מומלץ כי תבדקי אצל אאג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כבר שלושה חודשים שיש לה 2 פצעים בהירים בפה
תופעה מאוד מוזרה מזה שנתיים
האם רופא צריך להגיד מראש למטופל איזה סוג שתל יותקן בפיו
מוקצלה בשפה התחתונה ודרך לא כירורגית לטיפול
ממצא נגע ברירית הלחי
כתרים מעל שתלים- במשך 20 שנים
נגע ברירית הלחי- פסים לבנים
עקירת שן כלואה סיבוכים וסכנה
אמפוטציה לשורש השן- שן 16
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?