ניתוח אורטוגנטי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח אורטוגנטי
    דנה
    21/07/2015

שלום
    אני צריכה לעבור ניתוח אורטוגנטי לתיקון מנשך לסת
    כהכנה לזה אני צריכה לעשות גשר
    אמרו לי שכיוון שאני עוברת את הניתוח ברמבם אז עדיף לי לעשות את הגשר ברמבם.
    השאלה שלי אם זה כל כך חשוב באמת או שאני יכולה לעשות את הגשר אצל מומחה פרטי (כי פשוט אמרו שבאמצע ניתוח לפעמים הם מכניסים את האורטודנט של רמבם אם אני יעשה ברמבם ואם הם יצטרכו ייעוץ שלו, וכיוון שאני עושה פרטי אז זה כמו טלפון שבור) פשוט המחיר בגשר הבדל של עשר אלף ובגלל זה אני מתלבטת...

שאלה נוספת שלי אם כדאי לעשות את ההדמייה לפני ההתחלת התהליך בכלל כדי לראות איך יראו הפנים שלע
    כי אני באה לניתוח יותר בגלל הקטע שאני לא יכולה כל כל לנגוס טוב ולא מבחינה אסתטית?

ושאלה שלא כל כך קשורה לפה אני ליודעת אם להתחיל את הלימודים שלי בגלל הניתוח או לחכות את כל השנה וחצי האלה ולעבור את כל התהליך ורק אז להתחיל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח אורטוגנטי

הוספת תגובה

• ניתוח אורטוגנטי - תגובה

ד``ר יזהר שוחט
    21/07/2015

מומלץ לבצע טיפול אורתו עם אורתודנט העובד בשיתוף פעולה עם הרופא המנתח ובעל נסיון בהכנת מקרים לקראת ניתוח. כמובן שאין חובה לבצע זאת באותה מחלקה אולם חשוב שיתקיים שיתוף פעולה.
    יעילות ההדמיה הינה מוגבלת ואינה מבטיחה כי התוצאה הסופית תהיה זהה להדמיה ויש לקחת זאת בחשבון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו