שן בינה כלואה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שן בינה כלואה
    סנדי
    24/07/2015

שלום רב
    שן מספר 48 קרובה לעצב בלסת התחתונה; לאור זאת הופניתי לבדיקה וביצוע עקירה בבית חולים. עד שנקבע לי שם תור לבדיקה התחילה השן להציק מרגישה נפיחות מקומית וקיים אודם מסביב.
    שאלתי היא. אם השן קרובה לעצב וקיים סיכון לפגיעה האם עדיין נהוג בארץ לעקור את כל השן? או יש כאלה שמשתמשים בשיטה של עקירת כותרת בשן בלבד והשארת שאר החלק הקרוב לעצב במקומו? האם זה באמת יכול לעזור?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שן בינה כלואה

הוספת תגובה

• אציין ש...

סנדי
    24/07/2015

בוצע כשיגרה צילום סטטוס מקביליות; פנורמי; וגם סיטי לוודא עד כמה השן קרובה לעצב. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אציין ש... - תגובה

ד``ר יזהר שוחט
    24/07/2015

בהתאם למנח השורש ביחס לעצב יוחלט האם לעקור את כל השן או רק את הכותרת ולהשאיר את השורש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה על החפירה

סנדי
    24/07/2015

ניסיתי לתפוס תמונה כמה שיותר ברורה
    התחלתי להרגיש נפיחות ואודם זוועתי
    השן שוכנת ממש אחרי הטוחנת עם הסתימה ומרגישה מין ״לחץ״ פנימי
    האם מותר לי לקחת אנטיביוטיקה עד התור שלי ביום ראשון?
    מפחדת להישאר ככה וזה יתפתח לדלקת ונפיחות בלחי.
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• והאם

סנדי
    24/07/2015

איך שזה נראה בצילום אכן יכול לגרום עד כדי תחושה של לחץ והרגשת נפיחות כמו של ג׳ולה ״שיושבת״ לי שם מאחור
    מרגישה שכל הרקמות מסביב צועקות הצילו וממש רגישות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו