כאב אחרי עקירת שן בינה כלואה ברקמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב אחרי עקירת שן בינה כלואה ברקמה
    ערן
    17/09/2015

קשה.

שלום רב,

ביום רביעי שעבר - 9.9.15 עברתי עקירת שן בבית החולים רמב"ם (שן 48).
    לאחר יומיים הנפיחות ירדה ואז החלו כאבים חזקים. רק כאשר אני נוטל אופטלגין נוזלי (25-30 טיפות) הכאב נרגע מעט לכמה שעות (2-4) ואז חוזר. ביומיים הראשונים של כאבים אלו התעוררתי באמצע הלילה.
    הייתי אצל שלושה רופאי שיניים שכל אחד מהם טען דבר אחר.
    הראשון טען כי יש צורך בטיפול שורש בשן שלפני העקירה (שן 47) אך לא היה בטוח בכך במאת האחוזים ולכן פניתי לרופא נוסף.
    השני טען שאין צורך בטיפול שורש ושהכאב הוא כתוצאה מהניתוח ושעליי להמתין לפחות עד ליום ראשון.
    השלישי ביקש שאבצע צילום פריאפיקלי בשיניים 46-48.

יש לציין כי הרופא הראשון בדק את רגישות השיניים (46,47) לקור - לא הגבתי לקור.
    כעת אני נמצא בדילמה שכן מחד ייתכן ואבצע טיפול שורש + כתר והכאבים יוותרו ומכאן כי ביצעתי שורש בשן שלא הייתי צריך ומאידך אשאיר את המצב כמות שהוא בתקווה שהכאב העז יעלם.

ייתכן ומדובר במכתשית יבשה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאב אחרי עקירת שן בינה כלואה ברקמה - תגובה

ד``ר יזהר שוחט
    17/09/2015

בהחלט יתכן כי המדובר במכתשית יבשה. מומלץ כי תבדק במסגרת המרפאה ברמבם לאבחנה סופית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי תודה רבה על תגובתך

ערן
    17/09/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו