תופעות חדשות-האם קשורות לשיני בינה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעות חדשות-האם קשורות לשיני בינה?
    ענבל
    17/10/2015

היי, אני בת 30. יש לי מצב של שתי שיני בינה תחתונות חצי כלואות. (מאז הביקור אצל הרופא, יצא עוד שפיץ כך ששן אחת שאובחנה כלואה כמעט וסיימה לבקוע).
    נאמר לי שרצוי לא לעקור אלא אם אין ברירה כי השורש קרוב מילימטר מהעצב-ואם ייפגע, הפגיעה תשפיע על התחושה בסנטר.

אני סובלת הרבה פעמים מכאבים בסינוסים ונאמר לי מספר פעמים שיש לי דלקת בחניכיים בגלל הנטייה החזקה לאבנית.

בשבועיים האחרונים קרה לי מספר פעמים שחצי מהשפה התחתונה הרגיש לי רדום כאילו שמו לי אלחוש. פעם בצד שמאל, פעם בצד ימין, אין צד עקבי. היו פעמים שזה יה גם קצת מחוץ לגבולת השפה (לכיוון הסנטר).
    ביומיים האחרונים יש לי מין כאב בלסת העליונה, תחושה כאילו זה העצם שכואבת. מין כאב עמום כזה ותחושה מוזרה בחניכיים, כאילו המרקם שלהם שונה והתחושה בהם שונה. היום גיליתי שם פצע לבן- ממש בקו בין החניכיים לחיבור של הלחי. הפצע עצמו לא כואב, פשוט התחושה מוזרה.
    חוץ מזה כואבים לי הבלוטות בצוואר גם כן לסירוגין.

האם יש סיבה לדאגה? האם הסימפטומים קשורים אחד בשני או מצביעים על דברים שונים?

תודה מראש על המענה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עוד דבר

ענבל
    17/10/2015

שכחתי גם להוסיף את הסיבה שעירבתי את הסינוסים בתיאור,
    שיש גם איזשהו כאב באיזור שבין האוזן ללסת (פנימי) בצד של הפצע ואיכשהו יש תחושה שהכאב מתקשר לסינוסים ולבלוטות בצוואר.
    הפצע עצמו ממש זעיר. אולי 3 מ"מ בערך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תופעות חדשות-האם קשורות לשיני בינה? - תגובה

ד``ר דניאל ניצן
    17/10/2015

שלום

שהינוי התחושתי בשפה עשוי להעיד על תהליך דלקתי בשיני הבינה התחתונות.
    זה לא קשור לסינוסים.
    אנא גשי לכירורג פה ולסת לבדיקה, עם צילום פנורמי עדכני.

בריאות
    ד"ר ניצן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו