נפיחות בלחי פנימית צד ימין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נפיחות בלחי פנימית צד ימין
    קרן
    03/11/2015

שלום אני בת 29 בהריון, ביומיים האחרונים סובלת מנפיחות וכאבים בלחי הפנימית ולאחר שניסיתי לראות במראה אני רואה שזה שילוב של נפיחות חניכיים שמתחברת לנפיחות בלחי פנימית, כל זה בצד ימין למטה. זה מקשה עליי לפתוח את הפה, ללחוץ על הלחי או לישון על צד ימין. ניסיתי ללכת למרפאות שיניים אבל לא הסכימו לקבל אותי בגלל שלא היה רופא חניכיים....ומרפאות אחרות לא מסכימות לקבל ללא הפניה מרופא נשים או מרפאות חירום שלוקחות 500 ש"ח על אבחון רק...שזה אבסורד..הרופא נשים שלי בחופשה, ומקבל בקופת חולים רק בימי חמישי-שישי...כך שאין לי רופא מפנה....אני מפחדת לקחת אנטיביוטיקה בזמן הריון,. ושטיפת מים-מלח לא עוזרת ממש...

תודה מקווה שתוכלו לענות בהקדם..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נפיחות בלחי פנימית צד ימין - תגובה

ד``ר יזהר שוחט
    03/11/2015

נשמע כי מדובר בתהליך דלקתי הדורש בדיקה ואיבחון ובהתאם לכך טיפול. פני למרפאת פה ולסת באחד מבתי החולים אם אינך מקבלת מענה מרופא השיניים המטפל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו