כיסוי ביטוחי ומחירים לפעולה כירוגית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כיסוי ביטוחי ומחירים לפעולה כירוגית
    מיכאל
    16/12/2015

שלום לכולם,
    לאחרונה קיבלתי הפניה דחופה לבי"ח, לצערי עם חשד לסרטן מאוד אלים באזור החיבור בין הלסתות, אזור רגיש מאוד להבנתי, אך למזלי הרב התגלה כציסטה (עדיין "ככל הנראה", עוד לא התקבל ממצא מתאים) ונדרש בכל מקרה ניתוח בהרדמה מלאה על מנת להסירה וכן עקירה של שן נוספת באזור זה.

שאלתי לכם היא בנושא המחירים, על אף שהבריאות קודמת לכל, כידוע לכולנו, לכשיצאתי מן הבדיקה נאמר לי כי אין כל כיסוי ביטוחי בנדון ונדהמתי לגלות תעריפי עתק לא מבוטלים, בבי"ח, לעומת המרפאה של כללית (כללית סמייל) בה אני מבוטח, לצורך ביצוע הפעולה הכירוגית וכן עקירה בה אני יכול להשוות את המחיר. לאור המחיר הגבוהה שנדרשתי לשלם, גם עבור הבדיקה בלבד, בדקתי את תקנון השירות של מבוטחי פלטינום בכללית, בתכנית בה אני מבוטח, ונרשמו שם מס' הנחות או תעריפים למבוטחים (לדוגמא: פעולה - עקירת ציסטה) אך איני בטוח כלל לגבי הפרטים לאור תשובת המזכירה של המרפאה שטענה בתוקף כי לא קיים כל החזר שהוא ואם קיים הם לא מכירים בו. האם זה נכון שאין כל כיסוי לנושא למבוטחי כללית מושלם/פלטינום? הצעת המחיר עם הפרטים מצורפת לעיונכם. אם זה נכון אולי אוכל לשקול פניה למרפאה פרטית אחרת? אודה על חוות דעתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• למיטב ידיעתי

דוד
    18/12/2015

אם בקופת חולים כללית (שלה) הם אינם יכולים לבצע את הפעולות הנדרשות עקב סיכון כזה או אחר ... למשל את העקירה אז יש להם מכתב המופנה לפלטינום ואז פלטינום כן משתתף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיטב ידיעתי - תגובה

ד``ר יזהר שוחט
    20/12/2015

המדובר בשאלה מינהלתית ולא רפואית. זה אינו הפורום המתאים לבירור הנושא. פנה למזכירות המרפאה המטפלת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו