אני בלחץ אטומי!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני בלחץ אטומי!!
    פלורה
    17/01/2016

שלום דוקטור.
    לפני חמישה ימים החלו לי כאבים מתחת ללשון. זה לא בפה כי אם כואב כשאני נוגעת בלשון למטה. קשה לי ללעוס ולבלוע. גם כשאני מוציאה לשון זה כואב. היו פעמים בעבר שלכמה שניות הלשון נהייתה כבדה והדיבור היה כבד ושוב זה היה לכמה שניות. אין כיבים ואין פצעים והלשון אינה אדומה. יש לציין שיש לי לשון גיאוגרפית. הייתי אצל רופאת משפחה שלא ראתה דבר וגם אמרה שאין בלוטות לימפה נפוחות וטענה שזה בבלוטות הרוק וכי עלי למצוץ לימון. קראתי באינטרנט שזה סימן לסרטן חלל הפה או סרטן הלשון. אני יודעת שתגיד לי ללכת להיבדק אבל אני לא מוכנה ללכת. אני מעדיפה למות ולא לדעת שיש לי סרטן בפה. בטח ובטח לא אסכים לעבור את הטיפולים הנוראיים שכתוב שצריך לעבור. אני בלחץ איום ונורא!! ממה יכולים לנבוע הכאבים הנ"ל? האם זה באמת תסמין לסרטן? מה חוות דעתך למרות שלא ראית אבל ממה שאני מציינת תוכל לתת לי קצה חוט?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני בלחץ אטומי!!

הוספת תגובה

• אני בלחץ אטומי!! - תגובה

ד``ר יזהר שוחט
    17/01/2016

סביר להניח כי מדובר בתהליך זיהומי או דלקתי אולם נדרשת בדיקה קלינית. פני למומחה ברפואת הפה לבדיקה והערכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עידכון ועצה

פלורה
    17/01/2016

הלכתי לרופא השיניים אשר מצא כיבים בשני צידי הלשון. הוא טען שכנראה השיניים שלי חדות וזה מה שגרם לכיבים והכיבים גורמים לכאבים מתחת ללשון הייתכן? הוא שייף את השיניים ואמר שנראה אם זה יעבור עוד שבוע.
    בנוסף הוא טען שיש לי פטריה בחך העליון זה נראה נגע אדום. בסיכום הוא רשם ייתכן קנדידה. הוא אמר שמהכיבים הוא לא מודאג מה שיותר חמור זו הפטריה כיוון שכל נגע כזה הוא טרום סרטני. נשלחתי למחלקת פה ולסת בבית החולים אולם עד אז אני לא נושמת. למה זה כל-כך חמור? האם יש לי נגעים טרום סרטניים? האם הכיבים הללו מצביעים על סרטן? האם הפטריה מצביעה על סרטן? בבקשה תעזור לי. אני לא נושמת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עידכון ועצה - תגובה

ד``ר יזהר שוחט
    19/01/2016

פטריה אינה נגע טרום סרטני. כיבים מרובים אינם סרטן. לרוב נגע סרטני נראה ככיב בודד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו