מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מאושפזת צריכה יעוץ פרטי דחוףמישהי21/01/2016
שלום רק אני בת 44 לפניי כחודש חשתי בכאב שיניים מאוד חזק באופן פתאומיבבוקר מיד נגשתי לרופא עשה צילום ואמר שלדעתו זה סיפור מורכב מאוד והוא לא מוכן לקחת סיכון הפנה אותי למומחית ולהתחיל אוגמנטין אותה מומחית יכלה לקבל אותי רק בעוד 3 שבועות לפגישת ייעוץ שעולה הון תועפות קבעתי תור אך הכאב הלך והחמיר הייתי צורחת בוכה באחת השבתות מצאתי רופא שיקבל אותי הכאב היה בלתי נסבל צמרמורות בחילות אותו רופא עשה עקירה כרורגית שן 36 שעליה כתר זה לקח שעה ורבע אך לצערי הכאב נשאר אותו כאב ואותן תסמינים אחריי ביקות ולילות ללא שינה הפנה אותי לביהח שם אמרו שיש לי מכתשית יבשה הייתי מגיעה יום יום אפילו בשבת היו מרדימים את המקום פותחים מנקים ושמים גזה עם יוד מיוחד אבל מה. זה היה עוזר ל24שעות לכן הגעתי כל יום משם והלאה הסיפור הסתבך אישפזו אותי כבר 10 עם אנטיביוטיקה בוריד ללא שיפור פתחו ניקו תפרו אוליי יעזור ואני צורכת לשמיים החליפו כמה סוגים בסופו של דברעלה חשד לאוסטומוליטיס כל יום אומרים מחר מיפוי מחר ביופסיה מחרmri ולא זזים אני בקושי אוכלת לא ישנה כבר כמעט חודש אתמול ניסו לקחת ביופסיה אבל אמרו שהמקום נורא מזוהם ויהיה סיכון לפצוע אותו כמעט חודש וכלום לאזז
אנא עזרתכם אולי ייעוץ פרטי שיגיע אליי לאישפוז
בבקשה עזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאושפזת צריכה יעוץ פרטי דחוף - תגובה
ד``ר יזהר שוחט21/01/2016למיטב ידיעתי לא ניתן לזמן ייעוץ פרטי במסגרת אישפוז. במידה ומעוניינים בחוות דעת מחוץ לבית החולים יש לבדוק זאת מול המחלקה המאשפזת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאושפזת זקוקה לייעוץ דחוף
מישהי22/01/2016בוקר טוב
תודה על היתייחסותך לפנייתי אז הבנתי לגביי הייעוץ
ומה דעתך בקשר לכל המקרה שלי יש מקום לדאגה ???
מה אומרים כל הממצאים עשיתי סיטי עם חומר ניגוד
נמצא כוש שומני והוא לא ממש ברור בסיטי לכן רוצים
Mri מה יכול להעיד הממצא?
תודה וסליחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאושפזת זקוקה לייעוץ דחוף - תגובה
ד``ר יזהר שוחט25/01/2016לא ניתן לדעת ללא בדיקה קלינית ומעבר על הצילומים. האם נלקחה ביופסיה מהנגע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגוש ושמני ?
שרון13/02/2016אני אשמח לדעת מה קורה איתך בסוף ? מה גילו?
האם עשו MRI ומה ראו
אני שואלת כי גם לי יש משהו דומה
באיזה בית חולים את\היית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כבר שלושה חודשים שיש לה 2 פצעים בהירים בפה
תופעה מאוד מוזרה מזה שנתיים
האם רופא צריך להגיד מראש למטופל איזה סוג שתל יותקן בפיו
מוקצלה בשפה התחתונה ודרך לא כירורגית לטיפול
ממצא נגע ברירית הלחי
כתרים מעל שתלים- במשך 20 שנים
נגע ברירית הלחי- פסים לבנים
עקירת שן כלואה סיבוכים וסכנה
אמפוטציה לשורש השן- שן 16
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?