תופעות משונות בחלל הפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעות משונות בחלל הפה
    יעל
    03/02/2016

שלום, בת 24, בריאהבד"כ(חוץ ממעי רגיש ועציריות שלוקחת לקסין פורטה על בסיס יומי כדי למנוע אותן) כשנה וחצי עם הפוגות סובלת מתופעות משונות בחלל הפה..שכוללות חיפוי לבן על הלשון שלא יורד באף דרך וכמו כן כאב גרון עז בעיקר בשעות הבוקר.
    לאחרונה חזרו התופעות . טופלתי בניסטטין רדי מיקס שלא הועיל וכמו כן ביקרתי אצל אף אוזן גרון שטען שלא מדובר בפטריה.. בנוסף לתופעות הללו מדי פעם צצות לי בועיות דם בחלל הפה שמתפוצצות מעצמן.
    כמו כן לפני שנה רופא משפחה איבחן אצלי פוליפ בלוע.
    האם הדברים קשורים? מה זה יכול להיות ומה עליי לעשות? אני סובלת מאד ואובדת עצות
    אשמח לכל סיוע
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תופעות משונות בחלל הפה

הוספת תגובה

• תופעות משונות בחלל הפה - תגובה

ד``ר יזהר שוחט
    04/02/2016

גשי לבדיקת מומחה ברפואת הפה לצורך בדיקה קלינית והחלטה לגבי הצורך בביופסיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שטפי דם בלשון

יעל
    08/02/2016

שלום דוקטור תודה על תשובתך.
    קיבלתי הפנייה למומחה פה ולסת וממתינה לקביעת תור
    בנתיים אני מאד חרדה
    התופעות ממשיכות להתקיים וכמו כן השפה הפנימית מתקלפת לי כל הזמן והחיפוי על הלשון עדיין קיים וגם ישנם פצעים לבנים קטנים ובולטים שלא יורדים.. כמו כן השתנה לי הטעם בפה..
    מה זה יכול להיות?
    מצרפת תמונה משטף דם שהיה לי לפני חודש פלוס ונעלם
    בדכ הם קטנים יותר כשהם מופיעים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו