מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תחושה מוזרה בלשון- תודה על העזרהמרי03/03/2016
שלום,
יש לי תחושה מוזרה בלשון כאילו הלשון כבדה וקשה לי למקם אותה בזמן מנוחה- מרגישה כאילו יש לי דחיקת לשון- אין שינוי בתנועות אורל מוטור ואני מצליחה לעשות את כל התנועות- אולם יש לי הרגשה שיש שינוי בתנועות בזמן הפקה למשל בהפקת L כאילו הלשון נשארת שטוחה במיוחד באמצע הפה- קצה הלשון כן עולה למעלה
אני מרגישה שהלשון נוגעת בשיניים במיוחד בצד שמאל וכאילו חלל רצפת הפה נעשה קטן והלשון בקושי יושבת ולכן היא נוגעת גם בשיניים הקדמיות (ולוחצת עליהם) אבל גם בשיניים הטוחנות- אני מאד מודאגת, הייתי אצל נוירולוג אבל לא ראה משהו מיוחד והמליץ על EEG אבל לא עשיתי.
בצד שמאל יש לי שן בינה גדול ולפעמים משפשף את הלשון. גם אני רואה שינויים בשיניים התחתונות הן נעשו יותר צפופות ואני מתכוונת בשבועיים הקרובים לעקור את שן הבינה ולבדוק אפשרות יישור שיניים חדש.
האם ייתכן שהתחושה המוזרה בלשון נובעת משן הבינה? היא פקעה לפני הרבה זמן
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושה מוזרה בלשון- תודה על העזרה - תגובה
ד``ר יזהר שוחט05/03/2016לא סביר שמקור התחושה הוא משן הבינה. נדרשת בדיקה אצל מומחה ברפואת הפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כבר שלושה חודשים שיש לה 2 פצעים בהירים בפה
תופעה מאוד מוזרה מזה שנתיים
האם רופא צריך להגיד מראש למטופל איזה סוג שתל יותקן בפיו
מוקצלה בשפה התחתונה ודרך לא כירורגית לטיפול
ממצא נגע ברירית הלחי
כתרים מעל שתלים- במשך 20 שנים
נגע ברירית הלחי- פסים לבנים
עקירת שן כלואה סיבוכים וסכנה
אמפוטציה לשורש השן- שן 16
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?