תחושה מוזרה בלשון- תודה על העזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחושה מוזרה בלשון- תודה על העזרה
    מרי
    03/03/2016

שלום,
    יש לי תחושה מוזרה בלשון כאילו הלשון כבדה וקשה לי למקם אותה בזמן מנוחה- מרגישה כאילו יש לי דחיקת לשון- אין שינוי בתנועות אורל מוטור ואני מצליחה לעשות את כל התנועות- אולם יש לי הרגשה שיש שינוי בתנועות בזמן הפקה למשל בהפקת L כאילו הלשון נשארת שטוחה במיוחד באמצע הפה- קצה הלשון כן עולה למעלה
    אני מרגישה שהלשון נוגעת בשיניים במיוחד בצד שמאל וכאילו חלל רצפת הפה נעשה קטן והלשון בקושי יושבת ולכן היא נוגעת גם בשיניים הקדמיות (ולוחצת עליהם) אבל גם בשיניים הטוחנות- אני מאד מודאגת, הייתי אצל נוירולוג אבל לא ראה משהו מיוחד והמליץ על EEG אבל לא עשיתי.
    בצד שמאל יש לי שן בינה גדול ולפעמים משפשף את הלשון. גם אני רואה שינויים בשיניים התחתונות הן נעשו יותר צפופות ואני מתכוונת בשבועיים הקרובים לעקור את שן הבינה ולבדוק אפשרות יישור שיניים חדש.

האם ייתכן שהתחושה המוזרה בלשון נובעת משן הבינה? היא פקעה לפני הרבה זמן

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תחושה מוזרה בלשון- תודה על העזרה - תגובה

ד``ר יזהר שוחט
    05/03/2016

לא סביר שמקור התחושה הוא משן הבינה. נדרשת בדיקה אצל מומחה ברפואת הפה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו