פגיעה עצבית לאחר ניתוח של הוצאת בלוטות לימפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פגיעה עצבית לאחר ניתוח של הוצאת בלוטות לימפה
    יובל
    06/03/2016

שלום, אני לאחר ניתוח של הוצאת בלוטות לימפה, מאז הניתוח יש לי פגיעה קשה ( לפי ה- EMG) בעצב של הכתף ללא יכולת להרים את היד (עצב פלקסוס) למה זה חייב לקרות? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פגיעה עצבית לאחר ניתוח של הוצאת בלוטות לימפה - תגובה

ד``ר יזהר שוחט
    06/03/2016

פנה לפורום אורטופדיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פגיעה עצבית לאחר ניתוח

יובל
    09/03/2016

למה לפורום אורטופדיה שניתוח נעשה ע"י רופא פה ולסת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פגיעה עצבית לאחר ניתוח - תגובה

ד``ר יזהר שוחט
    09/03/2016

לא היה ברור משאלתך מה הניתוח שבוצע. להבנתי בוצעה דיסקציית בלוטות לימפה צוואריות עקב גידול ממאיר - האם נכון? אם כן , סיבוך אפשרי של הניתוח )סיבוך לא שכיח) הוא נזק לעצב המעצבב חלק משרירי הצוואר והכתף המביא לכתף שמוטה. הטיפול העיקרי הוא המתנה ופזיותרפיה אולם מומלץ גם ייעוץ אורטופדי שהוא התחום באפואה המטפל בפגיעות שרירים ושלד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ובנוגע ל ...

יובל
    10/03/2016

תודה על התשובה המפורטת, צדקת בקשר לסיבת הניתוח בנוגע להמתנה אני כ -5 שנים לאחר הניתוח והמצב רק מחמיר למרות הפיזותרפיה שאומלץ אז. האם לדעתך יש מקום לתביעה על רשלנות ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו