כאבים ברירית הפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים ברירית הפה
    דינה
    15/03/2016

שלום רב!
    אני בת 53,לא מעשנת. בחצי השנה האחרונה אני סובלת מאנגיודמה בחצי שפה התחתונה. כל פעם מצד אחר.אלרגולוג טוען שלא מדובר באלרגיה וסביר להניח שמדובר באנגיודמה אידיופאטית. כל הבדיקות לאנגיודמה תורשתית היו שליליות.
    בנוסף לכך,אני סובלת מלחץ דם גבוה ולא מקבלת תרופות שגורמות לאנגיודמה אלא תרופות אחרות, כמו אמלו וקרדילוק. האנגיודמה באה באופן ספונטני ותוך 7-12 שעות נעלמת, אבל הכאב ברירית נשאר. כל הזמן יש לי תחושת צריבה,כאב כשאני נוגעת בלשון ברירית השפה.לצערי הרב אני לא יכולה לבלוע כדורים ואני או שמרסקת אותם או שנוגסת/לועסת אותם. האם יש מצב שהדבר הזה עלול לעורר את הכאב ברירית כמו שתיארתי?
    עברתי בדיקת פה אצל מספר הרופאים ולא ראו כלום על הרירית(את הנפיחות בזמן ההתקף כמובן ראו).הרירית היא ללא ממצא גם בזמן ההתקף וגם לא בזמן ההתקף.
    אני מרגישה את הכאב באיזורים בהם אני מרגישה רירית מחוספסת עם המון בליטות.נאמר לי שמדובר בבלוטות רוק ושכך צריך להיות,אבל אני יודעת בוודאות שזה לא היה כך עד שהתחילו הכאבים.איך ניתן לטפל בעניין,כי אני ממש סובלת מהכאבים.
    בתודה ובברכה,
    דינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים ברירית הפה

הוספת תגובה

• כאבים ברירית הפה - תגובה

ד``ר יזהר שוחט
    15/03/2016

מומלץ כי תיבדקי אצל מומחה ברפואת הפה שהדבר שתיארת מצוי בתחומו. יתכן שהכאב והצריבה נובעים מחסר בויטמינים או מינרלים הדורשים בדיקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו