נפיחות וחוסר סימטרייה בצד שמאל של הפנים.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נפיחות וחוסר סימטרייה בצד שמאל של הפנים.
    יוסי
    26/03/2016

כבר בערך שנה שמעירים לי על זה שהפנים שלי לא סימטריות, צד שמאל של הפנים נפוח ושמן יותר.
    ייתכן שבזמן זה השן בינה השמאלית העליונה גדלה וגרמה לנפיחות מתמשכת לאורך זמן רב.
    לאחר כמה חודשים טובים, חצי שנה + יצאה השן בינה וכאבה לי. בצילום פנורמי נראה שהיא גודלת לתוך החניכיים ועושה בצקת ונפיחות ולכן עקרו לי אותה. הנפיחות ירדה אך עדין נשאר נפיחות וכיום חודשיים לאחר העקירה אני חש נפיחות גדולה ממש באותו מקום שוב. כעת אני גם מרגיש חום באזר הלסת, וכשאני נוגע מתחת לאוזן באזור הלסת אני מרגיש כאב קל.
    הלכתי לרופא שיניים והוא הבחין בנפיחות. הוא לא מצא את הבעיה ואמר לי להתייעץ עם כירוג פה ולסת והוסיך כי הוא מרגיש שהשריר בלסת קשה.
    מה יכולה להיות הבעיה ? האם זה יכול להיות דלקת בשריר של הלסת ?
    לאיזה כיוונים אני צריך עוד לפנות כדי לגלות מה הבעיה?
    אני מצרף צילון פנורמי לפני העקירה של השן בינה העליונה השמאלית.
    אגב גם יש לי שיניים שגודלות במאוזן, אני לא יודע אם זה תקין, אבל זה משהו ששמתי לב אליו כשראיתי את הצילום. אציין כי אין לי כאבים בשיניים.
    אשמח מאד לקבל איזשהי חוות דעת.
    רפואה שלמה לכולם .יוסי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נפיחות וחוסר סימטרייה בצד שמאל של הפנים. - תגובה

ד``ר יזהר שוחט
    27/03/2016

יש צורך בבדיקת מומחה בכירוגיה פה ולסת שיבדוק האם מקור הנפיחות או שריר או בלוטת הרוק הנמצאת בקדמת האוזן. לא נראה כי הנפיחות קשורה לשיני הבינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו