מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כויה ענקית באמצע הלשון שלא חולפתרינת26/04/2016
שלום רב
אני בת 23 אחרי 2 לידות לא מעשנת ונוטלת גלולות.
מזה כ3 חודשים או קצת יותר מופיע לי על הלשון כמין כתם אדום וגדול שלא עובר
זה התחיל כפצע קטן וצורב בלשון.
לאט לאט זה גדל והתפשט בלשון הלכתי בהתחלה לרופא משפחה שאמר לי שזה פיטריה והביא לי טיפול בנסטטין שלא הועיל.
ואז ניסתי טיפול בדקטרין שגם לא הועיל
בנוסף תחושת נימול בסנטר שבאה והולכת וכאב בחניכיים .
נשלחתי למיון לרופא פה ולסט שטען שהוא לא מבין על מה הלחץ ושזה לשון גאוגרפית והביא לי טיפול של אורלטן לחודש .
(כדורי מציצה) ואכן אחרי שבוע התופעה נעלמה והפסקתי את הטיפול.
לאחר שבוע של לשון בריאה ורגילנ חזרה התופעה באותה מתכונת כתם קטן וכואב שהלך וגדל.
הלכתי לרופא פה ולסת שעשתה לי משטח פיטריה ויצא תקין.
לאחר חודש לקחה לי משטח שוב ויצא תקין.
בגלל הנימול נשלחתי לעשות צילום פנורמי שיצא תקין.
וטענה שזה לשון גאוגרפית וזה כלום.
מעולם לא היה לי לשון גאוגרפית ואני סובלת ומוטרדת מאודדד!
הנימול בסנטר לא פוסק הצריבה והחוסר נוחות בכול חלל הפה.
בנוסף אני מרגישה חולשה באזור החניכיים.
מה דעתך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצרפת תמונה
רינת26/04/2016
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוסיפה
רינת27/04/2016בנוסף יש לי כבר מעל לשנה כאב באוזן אחת בלבד.
אוזן ימין.
נשלחתי להמון בדיקות של א.א.ג ולא נמצאה סיבה ממשית לכאב ואמרו לי לבדוק את הכיון של מפרק הלסת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוסיפה - תגובה
ד``ר יזהר שוחט27/04/2016גשי לבדיקת מומחה ברפואת הפה. הנושא נמצא בתחום מומחיותו ובמידה וידרש ייעוץ או טיפול כירוגי תופני לפה ולסת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תגובתך שאלה נוספת בפנים
רינת27/04/2016הייתי אצל מומחה לרפואת הפה בפוריה שטענה שזה לשון גאוגרפית.
אך אני עוד לא רגועה.
ורציתי לשמוע עוד חוות דעת.
מה עלי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כבר שלושה חודשים שיש לה 2 פצעים בהירים בפה
תופעה מאוד מוזרה מזה שנתיים
האם רופא צריך להגיד מראש למטופל איזה סוג שתל יותקן בפיו
מוקצלה בשפה התחתונה ודרך לא כירורגית לטיפול
ממצא נגע ברירית הלחי
כתרים מעל שתלים- במשך 20 שנים
נגע ברירית הלחי- פסים לבנים
עקירת שן כלואה סיבוכים וסכנה
אמפוטציה לשורש השן- שן 16
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?