כאב ונפיחות מעל שן ופצע ואדמומיות באותו מקום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב ונפיחות מעל שן ופצע ואדמומיות באותו מקום
    פורומית
    29/04/2016

שלום רב,
    מזה מספר חודשים שאני סובלת מכאב ונפיחות קלה מעל שן טוחנת קדמית, בחלק הגבוה ביותר של החניכיים העליונות, בנוסף האזור כל הזמן מגורה ומעט פצוע.
    ביקרתי אצל רופא שיניים שעשה צילום סטטוס ולא מצא בעיה יוצאת דופן אבל הסכים שהאזור מגורה והניח שזה פשוט יחלוף.
    העניין הוא שזה לא חולף ואפילו מתחיל לשלוח כאב לאזורים אחרים בפנים.
    אני מניחה שאם היה מדובר במשהו חמור היו מוצאים את הסיבה בצילום סטטוס, אבל ממה זה כן יכול לנבוע?
    אודה להכוונה
    עדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאב ונפיחות מעל שן ופצע ואדמומיות באותו מקום - תגובה

ד``ר יזהר שוחט
    07/05/2016

לא ניתן ללא בדיקה קלינית להתרשם מה מקור הנגע וכיצד נדרש לטפל בו. מומלצת בדיקה אצל מומחה לרפואת חניכיים - פריודונט על מנת לטפל בנגע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשש גדול לדלקת שכרוכה בחידוש טיפול

תחכימוני
    07/05/2016

חשש גדול לדלקת שכרוכה בחידוש טיפול שורש אני נמצא בטיפול עקב נפיחות מעל שן עם
    כתר בנפיחות התגלתה מורסה וניקזו לי אותה בתך חיצוני וקיבלתי אוגמנטין לשבוע ןהמשך טיפול מומחה עם מיקרוסקופ שהוא קדח לי חור בשן מהכתר עד בפנים לכיוון השורש וניקז עוד מהמורסה הכניס חומר אנטי דלקתי וסגר ל10 ימים ולאחר מכן הטיפול חוזר שוב לבדיקה
    שהכל בסדר..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו