שלום אני סובלת בערך שנה מסימנים מוזרים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום אני סובלת בערך שנה מסימנים מוזרים
    אור
    31/05/2016

שלום אני סובלת בערך שנה מסימנים מוזרים שמטרידים אותי בעצם מופיע לי בצד הפנימי של הלחי כתמים פעם בצבע אדם כהה פעם בצבע סגול הם מופיעים למשך יום ולאחר כך נעלמים ולאחר תקופה חוזרים למשך יום וכל פעם אותו דבר ,הייתי אצל שני רופאים מומחים א.א.ג ואמרו שאין לי ממה לדאוג אבל עדין אני מאמינה שהגוף שלנו תמיד רומז לנו שיש דבר לו בסדר והכתמים האלו לא סתם מופיעים ,בנוסף יש לי גם ברוב הזמן כמו פסים לבנים ,ובאחרונה קלעתי שן -טוחנת -בלסת התחתונה ומאז יש לי כמו גוש לא נע ולא כואב רק אם אני לוחצת קצת כואב ולא מזהים אותו אך רק אם נוגעים בו וגם הלשון שלי בצבע לבן כל הזמן ואני חושבת שהיא המקור לריח הפה שמאז 6 שנים אני סובלת ממנו עברתי משטח קנדידה ואין לי קנדידה ,אפילו אם אני מנקה את הלשון במברשת מיוחדת זה לא עוזר הצבע מיד חוזר להיות לבן פשוט התחלתי להתייאש מרגישה שאף אחד בעולם מבין מה עובר עלי פשוט רוצה לדעת מה הסיבה לכל התופעות שתיארתי האם מדובר בסרטן ? או בסוג פטריה אחרת חוץ מקנדידה האם יש דבר כזה אשמח לקבל מענה תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום אני סובלת בערך שנה מסימנים מוזרים - תגובה

ד``ר דניאל ניצן
    31/05/2016

שלום
    קשה לתת אבחנה מהתיאור שלך.
    אנא פני לרופא מומחה ברפואת הפה, זה תחום ההתמחות שאת זקוקה לו.
    ד"ר נועם ירום הוא מומחה מומלץ בתחום.

בריאות
    ד"ר ניצן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה ,האם יש המלצה על רופא

אור
    31/05/2016

מאזור באר שבע ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה ,האם יש המלצה על רופא - תגובה

ד``ר דניאל ניצן
    31/05/2016

מצטער, אני לא מכיר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו