פצע בריצפת הפה. אשמח לתשובה צירפתי תמונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצע בריצפת הפה. אשמח לתשובה צירפתי תמונה
    סיון
    02/07/2016

שלום אני בת 22 . יש לי פצע או אפטה אני לא יודעת אם זה אפטה או משהו יותר מיזה ומסוכן נגע סרטני שיש לי בריצפת הפה, זה לא כואב לי ואם אני נוגעת שורף ממש אבל ממש קצת, לכן זה מה שמטריד אותי כי אפטה אמורה לכאוב, מעבר לזה יש בליטה כזאת נפוחה ניראה כמו גידול וזה מלחיץ אותי האם זה סרטן הפה או שאני אמורה לחכות וזה לא ניראה כמו נגע סרטני ואני מודאגת ולחוצה לשווא, אשמח לתשובה.. לצערי חוויתי סרטן בעברי היה לימפומה. לכן הדאגות והחששות ועירנית תמיד לגופי. צירפתי תמונה של הבליטה והפצע, זה בצד ימין בתמונה בריצפת הפה. השאלה שלי האם זה ניראה הפצע נורמאלי ואחכה שזה יעלם לבד או שזה ניראה מדאיג ואני חייבת ללכת לבירור ולעשות ביופסיה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פצע בריצפת הפה. אשמח לתשובה צירפתי תמונה - תגובה

ד``ר יזהר שוחט
    04/07/2016

לא נראה כח המדובר בנגע סרטני. יש להמתין 7-10 ימים לריפוי ובמידה ועדין קיים לפנות לבדיקת מומחה ברפואת הפה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלתי לנגע בריצפת הפה,

סיון
    04/07/2016

אבל זה גם לא אפטה כי זה לא כואב לי , וזה גם ניראה נפוח, אז על איזה סוג פצע זה יכול להעיד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו