חיפוי עבה על הלשון, בצבע לבן וצהוב, לשון שעירה גם.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיפוי עבה על הלשון, בצבע לבן וצהוב, לשון שעירה גם.
    סיון
    03/07/2016

שלום אני לחוצה מאוד, יש לי חיפוי עבה לבן צהוב על הלשון כחודש, הלשון שעירה מאוד, אני מאוד שומרת על היגיינת הפה וכל פעם אפילו מנקה את זה עם מבריש לשון, וזה פשוט לא נעלם. קבעתי תור לרופא פה ולסת ונתנו לי תור רק לעוד חודש, ניראה שיש פטריות על הלשון או שזה נחשב כיבים אני לא כל כך מבינה בזה, אני חוששת שזה סרטן הלשון, או שזה ניראה כמו פטרייה וצריך לתת לזה טיפול לדעתך? אני לא יודעת מזה, צירפתי תמונה, אשמח בבקשה שתרגיע אותי בתשובתך ותאמר לי שזה ניראה כמו לכיוון זיהום או פטרייה ולא סרטן הלשון, כי התור שיש לי זה רק בעוד חודש כי זה דרך הקופת חולים, ואני מודאגת מאוד !!אציין שאני מעשנת, וגם הלשון מאוד לחה ודביקה לא משנה כמה אני שוטפת אותה, כמו ליחה קבועה על הלשון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלתי לחיפוי הלשון בצבע צהוב

סיון
    04/07/2016

אציין שאני לאחר לימפומה וטיפולים כימותרפיים, סיימתי את הכימותרפיה לפני כעשרה חודשים, האם וזה קשור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלתי לחיפוי הלשון בצבע צהוב - תגובה

ד``ר יזהר שוחט
    04/07/2016

הנגע נראה כפיטרעה המוחמרת עקב העישון. יש להפחית בעישון ולהיבדק אצל מומחה ברפואת הפה לאשר קיום הפטריה ולטפל בהתאם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו