כאב בשן טוחנת אחרי עקירת שן בינה בלסת תחתונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב בשן טוחנת אחרי עקירת שן בינה בלסת תחתונה
    מאיה
    11/07/2016

עברתי לפני שבוע בדיוק עקירת שן בינה בלסת תחתונה , עקירה פשוטה אבל סבלתי מכאבים חזקים באוזן ובחניכיים כל השבוע , עכשיו שאני נוקשת בשן הטוחנת הסמוכה לאתר העקירה יש לי כאב. האם הכאב נובע מהפצע בחניכיים באתר העקירה ? הם זה נורמלי ויחלוף כאשר האתר יתרפא ? או שיש דלקת ואז זה מצב מסוכן לשן? אני עוד לא אוכלת בצד של העקירה ועדיין יש כאב באתר העקירה. מה עליי לעשות? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאב בשן טוחנת אחרי עקירת שן בינה בלסת תחתונה - תגובה

ד``ר יזהר שוחט
    11/07/2016

מומלץ כי תיבדקי אצל הרופא המטפל. כאב שבוע לאחר עקירה אינו שכיח ודורש בדיקה לאיתור המקור וטיפול בהתאם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב אחרי עקירה

מאיה
    11/07/2016

הייתי אתמול אצל הרופא שבדק ואמר שהכל נראה נקי, ללא זיהום.
    כשבדק את אתר העקירה זה היה מאד מאד כואב , אבל הכאב שהוקרן לאוזן עבר עכשיו, יש לי כאב בנקישה על השן טוחנת הסמוכה לאתר העקירה , ששאלתי אותו אמר שיש פצע באיזור ולכן זה כואב... מה דעתך ? מה עליי לעשות ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

מאיה
    11/07/2016

רק רציתי להוסיף שהעקירה בוצעה בידי כירורג , מומחה פה ולסת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב אחרי עקירה - תגובה

ד``ר יזהר שוחט
    15/07/2016

להמתין עוד מספר ימים לריפוי הפצע ואז לראות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו