קצת דחוף לי: תפר עקשן האם מסוכן להשאיר אותו?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קצת דחוף לי: תפר עקשן האם מסוכן להשאיר אותו?
    קלריס
    13/07/2016

שלום,
    לפני כשבועיים נפלתי ושפה התחתונה נפתחה לי וקיבלתי 3 תפרים. אמרו לי שהתפרים ינמסו אבל בכל זאת אחרי שבוע כדאי לגשת לאחות בקופת חולים. אחרי שבוע רופא המשפחה הסתכל עם עדשה מגדלת ולא ראה תפרים. אבל אחרי כמעט שבועיים, ראיתי חוט דק ובולט בשפה. ניגשתי לאחות והיא ניסתה למשוך אותו, אבל נורא כאב, פחדתי שהשפה תקרע לי בחזרה. אז היא עזבה.

קיבלתי עכשיו הפניה לרופא כירורג בבית חולים לבדיקה וכנראה הוצאת התפר. התור הקרוב ביותר שהצלחתי להשיג הוא ל- 2/8, בעוד שבועיים כמעט.

השאלה שלי היא: עד כמה זמן החוט הזה יכול להישאר אצלי בשפה מבלי שיהיו לי סיבוכים? והאם אפשר אולי לשמן את המקום? ואז הוא יתפורר?

בתודה מראש,
    קלריס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קצת דחוף לי: תפר עקשן האם מסוכן להשאיר אותו? - תגובה

ד``ר יזהר שוחט
    15/07/2016

אין בעיה עם השארת התפר. הוא ימס ויעלם מעצמו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טוב לדעת

קלריס
    15/07/2016

תודה רבה לך דוקטור, טוב לדעת, בינתיים רופא המשפחה שלי הצליח להוריד לי ללא כאב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו