מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גוש לבן על הלשון עם בלוטות אדומות בסוף הלשוןאנונימי29/07/2016
שלום לפני כ שלושה חודשים הרגשתי כאבים בגרון וניהיה לי גוש לבן על הלשון עם בלוטות אדומות בסוף הקצה של הלשון. הלכתי לרופאה והיא אמרה לי שיש לי דלקת ושהבלוטות שלי נפחות, היא נתנה לי אנטיביוטיקה (בסירופ). לאחר התקופה שבה שתיתי את האנטיביוטיקה הכאבים בגרון נפסקו אך הגוש הלבן בלשון לא נעלם לכן הלכתי שוב לרופאה בקשר לגוש הלבן על הלשון. היא עשתה לי בדיקה ואמרה שהגרון שלי אדום ומאוד וכתוצאה מכך היא עשתה לי משטח גרון של מין מכשיר כזה שבודק באותו רגע אם יש לי דלקת לאחר הבדיקה הרופאה אמרה שזה יכול להיות חיידק ובמקרה שאני מרגיש כאבים להגיע לקופת החולים . כרגע אני מרגיש לעיתים קרובות בערך כמה פעמים בשבוע כאבים בגרון התחתון מעל החזה כאבים שחוזרים על עצמם אבל אני לא מתייחס כלכך אליהם . לפי מה שאני חושב הוא שלרופאה לא כלכך ברור ממה הגוש הלבן היא טענה שזה מהדלקת וזה אמור לעבור לאחר הטיפול האנטיביוטי אך זה לא עבר עד היום . אני מאוד רוצה לדעת מה אתה חושב לעשות בנידון ? מה אני אמור להגיד לרופאת המשפחה שלי ? תיאור הלשון: גוש לבן מין שכבה כזאת על הלשון הפנימית יותר יעם בלוטות אדומות בסוף הלשון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנה תמונה של הלשון
אנונימי29/07/2016דרל אגב אני בן 18 ואני נורא בלחץ מזה אני מפחד שזה לא גידול או סרטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנה תמונה של הלשון - תגובה
ד``ר יזהר שוחט30/07/2016לא נראה כי המדובר בנגע סרטני. יש צורך בבדיקת מומחה ברפואת אף אוזן גרון לבירור התלונות הנוגעות ללוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגוש לבן על הלשוןן
אנונימי30/07/2016הרופאה אומרת שאולי זה פטריה ונתנה לי ג'ל דקטרין
האם לפי דעתך זה יכול להיות פטריה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגוש לבן על הלשוןן - תגובה
ד``ר יזהר שוחט01/08/2016בהחלט כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כבר שלושה חודשים שיש לה 2 פצעים בהירים בפה
תופעה מאוד מוזרה מזה שנתיים
האם רופא צריך להגיד מראש למטופל איזה סוג שתל יותקן בפיו
מוקצלה בשפה התחתונה ודרך לא כירורגית לטיפול
ממצא נגע ברירית הלחי
כתרים מעל שתלים- במשך 20 שנים
נגע ברירית הלחי- פסים לבנים
עקירת שן כלואה סיבוכים וסכנה
אמפוטציה לשורש השן- שן 16
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)