כאבים ונפיחות לאחר עקירת שן בינה תחתונה כלואה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים ונפיחות לאחר עקירת שן בינה תחתונה כלואה
    אנגי30
    20/08/2016

היי,
    ביום שלישי עשיתי עקירת שן בינה תחתונה כלואה. יש לי תפרים, אני על אנטיביוטיקה ומשככי כאבים. ביום שלאחר העקירה התנפחה לי הלחי השמאלית והגיעה למצב של בצקת כואבת, אדומה וחמה מבחוץ. חזרתי לקופה פעמיים (ביום חמישי וביום שישי) כדי לבדוק האם יש מכתשית ונאמר לי שלא. רק היום (שבת) הנפיחות ירדה קצת אבל יש לי מן גולה גדולה וכואבת ליד העצם של הלסת, כאילו שתקועה לי שם אבן כבדה.. אני מרגישה אותה בכל תזוזה. מה זה יכול להיות? האם זה נורמלי?
    כמו כן אני בקושי מצליחה לאכול או לדבר, מרגישה שהלסת שלי מוגבלת..
    דבר נוסף, ברגע שעוברת השפעת משכך הכאבים (לוקחת 2 אדוויל כל כמה שעות) יש לי כאבי תופת ממקום העקירה, וזה מעבר לכאב של הגולה שהזכרתי קודם לכן.
    האם התופעות הנל בגדר הנורמה או שעליי לחזור לקופה ולדרוש בדיקה מקיפה יותר (איזו?) ו/או צילום?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים ונפיחות לאחר עקירת שן בינה תחתונה כלואה - תגובה

ד``ר יזהר שוחט
    21/08/2016

כאבים ונפיחות אחרי עקירת שן בינה כלואה הן תופעות נורמליות ונמשכות כ 5 ימים לאחר הטיפול. אם אין הטבה לאחר חמישה ימים מומלצת בדיקה אצל הרופא שעקר את השן לשלול תהליך זיהומי במקום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו