מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת בעצם הלסת. יש בדיקת דם איבחונית?שרון22/09/2016
שלום ,
איך מאבחנים דלקת בעצם הלסת ?( בדיקה שלא כרוכה בקרינה)
האם דלקת שכזאת יכולה להראות ערכי לימפוציטים גבוהים בבדיקות דם
? יש לי לימפוציטים גבוהים כבר כמה שנים לא מטורף אבל תמיד מעל הגבול העליון
יש לי שן בעייתית עם מבנה יצוק שעברה כמה טראומות, הייתי איתה כמה שנים ותמיד כאב לי שם, עקרתי אותה , חצי שנה אחרי כואב לי במגע באזור העקירה , לקחתי 4 ימים אנטיביוטיקה , הכאב ירד ב 90 % אבל יש עדיין תחושה של לחץ בכל הגולגולת שאני לוחצת על החניכיים ( שן 16) וכאב קל, כואב לי גם בצד של האף באותו צד של השן
הייתכן שמדובר בדלקת בלסת ?
אני כבר 7 שנים עם הסיפור הזה, מפחדת לעשות CT
מה עושים???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בעצם הלסת. יש בדיקת דם איבחונית? - תגובה
ד``ר יזהר שוחט23/09/2016צילום רנטגן רגיל אצל רופא השיניים יסייע באיבחון דלקת בעצם מתחת לשורשי השן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד תמונה שיניים קדמיות
שרון23/09/2016האם ייתכן שפה גם יש נזק לעצם ?
המבנים יצוקים יש לא פולשנית למגר את הדלקת , אולי הזרקה של חומר?
מה האופציות טיפול ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד תמונה שיניים קדמיות - תגובה
ד``ר יזהר שוחט24/09/2016במידה ולא ניתן להוציא את המבנים ניתן באופן כירורגי להגיע לקצה השורש ולנקות את הדלקת- אפיסקטומי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצירפתי צילום של השיניים
שרון23/09/2016תודה , עשיתי צילומי סטטוס
אשמח שתגיד מה אתה רואה מהצילומים האלה בתנאים האלה
שן 16 שנעקרה זה האזור המדובר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כבר שלושה חודשים שיש לה 2 פצעים בהירים בפה
תופעה מאוד מוזרה מזה שנתיים
האם רופא צריך להגיד מראש למטופל איזה סוג שתל יותקן בפיו
מוקצלה בשפה התחתונה ודרך לא כירורגית לטיפול
ממצא נגע ברירית הלחי
כתרים מעל שתלים- במשך 20 שנים
נגע ברירית הלחי- פסים לבנים
עקירת שן כלואה סיבוכים וסכנה
אמפוטציה לשורש השן- שן 16
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?