מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שתל בטוחנת והרמת סינוסאיילת22/09/2016
אני אמורה עוד חודש לעבור התקנת שתל בשן טוחנת והרמת סינוס שאלתי האם ההחלמה קשה יותר בהרבה מאשר שתל ללא הרמת סינוס, כמה זמן לוקח להחלים וכדאי לנוח עד שחוזרת לעבודה כי עשו לי פעם אמנם הלסת תחתונה ולקח לי לפחות יומיים והיה ללא הרמת סינוס האם שיש הרמה החלמה יותר קשה וגם תופעות שונות שיש הרמת סינוס שיכולים להיות ?ונתנו לי אלא אם כן נהוג להוסיף אנטיביוטיקה רק ל5 ימים יום הניתוח רק ממש לפני ההשתלה ו4 ימים נוספים האם לא נהוג לתת לשבוע בדרך כלל או שמוסיפים לך עוד מינון ליותר זמן ביום הניתוח האם זה לא מעט מדי והאם נותנים גם תרופות נוספות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתל והרמת סינוס - תגובה
ד``ר יזהר שוחט23/09/2016ההחלמה ארוכה וממושכת יותר משתל רגיל ולרוב כוללת נפיחות חיצונית ולעיתים שטף דם. יש לבדוק עם הרופא איזה סוג ובאיזה טכניקה מבוצעת ההרמה ובהתאם לכך יהיה המהלך לאחר הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתל והרמת סינוס
איילת23/09/2016משתמשים אצלי בטכניקת הרמת סינוס סגורה יש מעט חוסר עצם ובגלל זה באותה פגישה . השאלה ההחלמה יותר ארוכה תהיה והאם מומלצת כמה ימי מנוחה אני לוקחת שני ימי מחלה אחרי ההתקנה האם כדאי יותר נגיד שלושה להיות יותר בטוחה? והאם חוץ מאנטיביוטיקה ומשכחי כאבים נותנים עוד משהו בשביל הרמת הסינוס משהו לאף צריך או אפילו עוד סוג של כדורים לסינוס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתל והרמת סינוס - תגובה
ד``ר יזהר שוחט24/09/2016בהרמה סגורה ההחלמה קלה יחסית ומספיקים 2-3 ימי מנוחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתל והרמת סינוס
נעמה24/09/20163 ימים מספיק , רציתי 2 פוחדת כשעשיתי שתל ללא שום הרמה או תוספת עצם הייתי חייבת 2 ימים כי ממש כאב וקשה לישון , מה דעתך ומה התופעות יהיו בניגוד לשתל רק במיוחד שזה גם נעשה באותה פגישה גם שתל וגם הרמת סינוס למרות שזה רק סגורה אבל זה מסובך בהרבה ותופעות לוואי נוספות יכולות להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כבר שלושה חודשים שיש לה 2 פצעים בהירים בפה
תופעה מאוד מוזרה מזה שנתיים
האם רופא צריך להגיד מראש למטופל איזה סוג שתל יותקן בפיו
מוקצלה בשפה התחתונה ודרך לא כירורגית לטיפול
ממצא נגע ברירית הלחי
כתרים מעל שתלים- במשך 20 שנים
נגע ברירית הלחי- פסים לבנים
עקירת שן כלואה סיבוכים וסכנה
אמפוטציה לשורש השן- שן 16
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)