שתל בטוחנת והרמת סינוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתל בטוחנת והרמת סינוס
    איילת
    22/09/2016

אני אמורה עוד חודש לעבור התקנת שתל בשן טוחנת והרמת סינוס שאלתי האם ההחלמה קשה יותר בהרבה מאשר שתל ללא הרמת סינוס, כמה זמן לוקח להחלים וכדאי לנוח עד שחוזרת לעבודה כי עשו לי פעם אמנם הלסת תחתונה ולקח לי לפחות יומיים והיה ללא הרמת סינוס האם שיש הרמה החלמה יותר קשה וגם תופעות שונות שיש הרמת סינוס שיכולים להיות ?ונתנו לי אלא אם כן נהוג להוסיף אנטיביוטיקה רק ל5 ימים יום הניתוח רק ממש לפני ההשתלה ו4 ימים נוספים האם לא נהוג לתת לשבוע בדרך כלל או שמוסיפים לך עוד מינון ליותר זמן ביום הניתוח האם זה לא מעט מדי והאם נותנים גם תרופות נוספות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שתל בטוחנת והרמת סינוס

הוספת תגובה

• שתל והרמת סינוס - תגובה

ד``ר יזהר שוחט
    23/09/2016

ההחלמה ארוכה וממושכת יותר משתל רגיל ולרוב כוללת נפיחות חיצונית ולעיתים שטף דם. יש לבדוק עם הרופא איזה סוג ובאיזה טכניקה מבוצעת ההרמה ובהתאם לכך יהיה המהלך לאחר הטיפול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שתל והרמת סינוס

איילת
    23/09/2016

משתמשים אצלי בטכניקת הרמת סינוס סגורה יש מעט חוסר עצם ובגלל זה באותה פגישה . השאלה ההחלמה יותר ארוכה תהיה והאם מומלצת כמה ימי מנוחה אני לוקחת שני ימי מחלה אחרי ההתקנה האם כדאי יותר נגיד שלושה להיות יותר בטוחה? והאם חוץ מאנטיביוטיקה ומשכחי כאבים נותנים עוד משהו בשביל הרמת הסינוס משהו לאף צריך או אפילו עוד סוג של כדורים לסינוס?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שתל והרמת סינוס - תגובה

ד``ר יזהר שוחט
    24/09/2016

בהרמה סגורה ההחלמה קלה יחסית ומספיקים 2-3 ימי מנוחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שתל והרמת סינוס

נעמה
    24/09/2016

3 ימים מספיק , רציתי 2 פוחדת כשעשיתי שתל ללא שום הרמה או תוספת עצם הייתי חייבת 2 ימים כי ממש כאב וקשה לישון , מה דעתך ומה התופעות יהיו בניגוד לשתל רק במיוחד שזה גם נעשה באותה פגישה גם שתל וגם הרמת סינוס למרות שזה רק סגורה אבל זה מסובך בהרבה ותופעות לוואי נוספות יכולות להיות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו