כאב בלסת שמרגישה אותו פתאום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב בלסת שמרגישה אותו פתאום
    לילך
    13/10/2016

האם יכול להיות כאב בלסת הנני שוחקת ומדי פעם יש לי כאב בלסת באיזור של כתר ושתל והכל בסדר שם. לפעמים כואב בניקוי שעובר ולפעמים סתם האיזור כואב ללא אכילה או שום דבר מדובר באיזור לסת תחתונה האם יכול להיות מהשחיקה ואם אפשר לעשות משהוא להקלה עד שבקרוב יתחילו לעשות את הסד כרגע אי אפשר כי יש לי טיפול אחר בשיניים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאב

ד``ר יזהר שוחט
    14/10/2016

נדרשת בדיקה וצילום של המקום על מנת להחליט על מקור הכאב והצורך בטיפול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב בלסת שמרגישה פתאום

רוית
    14/10/2016

אבל יש אפשרות שזה גם קורה צהשחיקה כי לפעמים יש ולפעמים לא כל יום זה קורה זה אולי תלוי בחוזק השחיקה באותו יום. בקרוב יסדרו לי סד אם זה הדבר נובע מזה זה אמור יהיה פחות לכאוב ודבר שני היית ממליץ לפני הסד לבצע תיקונים של רווחים קטנים והשחיקות שעשיתי ואני יודעת שמזמן זה ממש חייבת אהיה להקפיד ולשמור להשתמש בסד ואם כן שיסדרו איזה חומרים בדרך מסדרים רווחים ותיקונים והאם במרפאה או שזה יכלול גם מעבדה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו