כאבים בשן בינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בשן בינה
    ורדית בורשטין
    19/05/2008

שלום וברכה,
    יש לי שן בינה בצד ימין של הפה - למטה, שלאחרונה בעת שתיית שתיה קרה היא כואבת לי, הלכתי לרופא השיניים הוא התלבט מה לעשות, לבסוף החליט להפנות אותי למומחה לטיפולי שורש, הלכתי אליו והוא עשה לי בדיקה עם חומר קר והוא החליט שכדאי לעקור לא שווה להשקיע בשן הזו, יש בה סתימה גדולה. אך הרופא שלי הקבוע אמר, שלא הולכים כ"כ מהר לעקור, (אני אצטרך גם את העליונה) אולי כדאי כן לעשות טיפול שורש. הוא הפנה אותי למומחית אחרת (הוא פוחד משום מה לעשות את הטיפול הוא חושש לפגוע בעצב). המומחית שהופנתי אליה עשתה צילום והצילום לא הראה שום בעיה, וכן היא עשתה בדיקה של קור וקרח ,אך משום מה השן אצלה לא הגיבה כ"כ קשה בשביל להחליט לעשות טיפול שורש, היא דפקה על השן ולא כ"כ כאב, והיא לא יודעת מה לעשות? האם לעקור או לעשות טיפול שורש.
    כרגע, הכאב עדין נמשך בעיקר בשתיית מים קרים. (לפני הרבה חודשים גם שתיית מים חמים היתה כואבת לי) אני לא יודעת מה להחליט. הצילום לא מראה על משהו מיוחד, ויש כאבים מה לעשות?
    אשמח ליעוצך היעיל
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בשן בינה

הוספת תגובה

• כאבים בשן

ד``ר דניאל ניצן
    22/05/2008

שלום ורדית
    השאלה שלך צריכה להיות בפורום של רפואת שיניים כללית, לא של כירורגיית הפה והלסתות
    בהצלחה
    ד"ר דניאל ניצן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו