פצע שטוח מתחת ללשון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצע שטוח מתחת ללשון
    לחוצצצה
    12/11/2016

שלום רב
    הנני בת 35 מעשנת כבר 10 שנים
    שמתי לב ליפני יומיים בפצע שטוח שלא כואב בכלל (מה שמדאיג רותי יותר )
    הוא קטן ורק במקרה שמתי לב הוא נמצא מתחת ללשון אני ממש דואגת אחרי כל מה שקראתי באינטרנט אני דואגת נורא יש לי גם פצע בשפתיים שהוא כן כואב זה קורה לי כל כמה חודשיים ועובד אחרי כמה ימים אני יותר דואגת לגביי הפצע השטוח בלשון פליז דוקטור יש לי עוד זמן עד לתור למומחה אני לא ישנה בלילות במיוחד בגלל שאחותי קיבלה סרטן בלימפה אומנם יצאה מזה ברוך ה
    הפצע לא בולט במגע אך שאני מותחת את הלשון הוא נמתח גם הפצע ויהיה כמו קו ישר
    מזה יכול להיות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פצע שטוח מתחת ללשון

הוספת תגובה

• פצע שטוח מתחת ללשון המשך

אא
    12/11/2016

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פצע

ד``ר יזהר שוחט
    13/11/2016

לא ניתן להתרשם מהתמונה על מקור הפצע. נדרשת בדיקה קלינית על מנת להחליט על הצורך בטיפול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פצע שטוח מתחת ללשון המשך

אא
    13/11/2016

לגביי תשובתך הייתי היום אצל רופאת השניים שאמרה שזה לא משהו מדאיג ושזה כלום השאלה אם להתייחס לזה או שמה עלי ללכת למומחה ספציפי
    חייבת תשובה
    ותודה על המענה המהיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו