גולה ושתי חורים בחיך העליון בבקשה עזרה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גולה ושתי חורים בחיך העליון בבקשה עזרה.
    מתן
    06/01/2017

מיזה כ 4 שבועות אני מרגיש כמו גולה כזאת מעל הלשון(מצורף תמונה)ושתי חורים והגולה נמצאת בדיוק מתחתם.קראתי קצת באינטרנט ואני לא חושב שזה כוויה כי אם כן זה היה אמור לעבור תוך שבוע שבועיים אך זה לא עבר עד היום.
    אשמח אם תעזרו לי ותייעצו לי מה לעשות אני חייל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לשון

ד``ר דניאל ניצן
    06/01/2017

מהצילום לא נראה שיש פתולוגיה בלשון, אולם קשה לראות משהו בצילום.
    אנא גש לרופא השיניים ביחידה, ובמידת הצורך הוא יפנה אותך לרופא המתאים.
    בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תגובה לדר דניאל ניצן

מתן טביב
    06/01/2017

עם הלשון אין לי שום כאב הגולה נמצאת בדיוק מעל שתי החורים ,היא אפילו לא אדומה פשוט כשאני לוקח את האצבע אני מרגיש אותה ממש ואני חש בכאבים ממש חזקים,לפני מה שקראתי על סרטן הפה הוא בדרך כלל מופיע בקרב מעשנים ושתיית אלכוהול מרובה,אני מבצע את שתיהם ,יש מימה לחשוש? להפסיק לשתות ולעשן בתקופה הקרובה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשון

ד``ר דניאל ניצן
    07/01/2017

שוב, אני לא רואה גולה בתמונה ולכן לא יכול לתת אבחנה. בצילום רואים את החיך, ולא את הלשון.
    בלי קשר, תפסיק לעשן, ותשתה אלכוהול רק בארועים חברתיים ובכמויות סבירות בלבד.
    בריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו