מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרמת סינוס ואי החלמת תפרים אחרי כמעט שבועאיימי11/01/2017
שלום
לפני כשבוע עברתי הרמת סינוס פתוחה והשתלת עצם.נעשו לי תפרים בחניכיים.עכשיו אני 5 ימים לאחר הניתוח.כשאני משתמשת בשטיפה או במי מלח הנוזל יוצא מהנחיר בצד המטופל.נבדקתי על ידי הרופא והוא אמר שהכל בסדר.רק שחניכיים שלי מחלימים לאט.אני מפוחדת שהניתוח לא הצליח.אין לי כאבים ונפיחות ירדה .רק שחניכיים לא מחלימים בקצב הדומה לאנשים אחרים.
בבקשה.אני מבוהלת.כבר איבדתי כמה ימי עבודה.אני מורה וחוששת שהבעיה תחזיר כי אני מדברת ומסבירה בכיתה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סינוס
ד``ר יזהר שוחט11/01/2017יציאת נוזל מהאף אינה תקינה ועשויה לנבוע מקשר בין חלל הסינוס לחלל הפה. נדרשת בדיקתך אצל הרופא המנתח וטיפול במידת הצורך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתגובת הרופא בקשר לסינוס
איימי11/01/2017הייתי אצל המנתח היום.הוא אמר שלא לדאוג.קצת סבלנות וזמן.
אני מבוהלת..באמת..
מה עשוי להיות הטיפול.
ומה הסיכונים מהמצב?
בבקשה דוקטור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסינוס
ד``ר יזהר שוחט13/01/2017הסיכון מהמצב הוא היווצרות חיבור בין הפה לחלל הסינוס והאף שיצריך טיפול כירורגי נוסף לסגירת המעבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתגובת הרופא בקשר לסינוס
איימי18/01/2017שלום דוקטור
ביום שני שעבר עברתי עוד ניתוח בעקבות התלונה שלי.
מה שהבנתי שהושתלה ממברנה.אני יומיים לאחר הניתוח שומרת על היגיינה ועושה שטיפות.לשמחתי אין נזילה.
אבל עדיין יש סיכוי שהתפרים ייפרמו?
מתי אעבור את טווח הסכנה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסינוס
ד``ר יזהר שוחט18/01/2017התייעצי עם הרופא המנתח בשאלות אלו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כבר שלושה חודשים שיש לה 2 פצעים בהירים בפה
תופעה מאוד מוזרה מזה שנתיים
האם רופא צריך להגיד מראש למטופל איזה סוג שתל יותקן בפיו
מוקצלה בשפה התחתונה ודרך לא כירורגית לטיפול
ממצא נגע ברירית הלחי
כתרים מעל שתלים- במשך 20 שנים
נגע ברירית הלחי- פסים לבנים
עקירת שן כלואה סיבוכים וסכנה
אמפוטציה לשורש השן- שן 16
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?