פצעים כואבים חוזרים בלשון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצעים כואבים חוזרים בלשון
    יובל
    30/01/2017

שלום, לפני כשלושה חודשים התחילו לי פצעים מטרידים וכואבים על הלשון, זה לווה גם בכאב גרון, הייתי אצל רופא משפחה שאמר שכנראה ויראלי. לקח כמה ימים וזה עבר אבל הלשון שלי לא חזרה כתמול שלשום. קצת לאחר מכן שוב תקפו אותי פצעים כואבים מאד ומטרידים על הלשון גם בליווי כאב גרון. הופנתי לרופאת פה ולסת שחשדה שהפצעים הם כתוצאה מאבן רצינית שהיתה לי בשיניים וגם חשדה שיש לי מיעוט של רוק בפה. ניקיתי את האבן, עשיתי אולטרסאונד של הבלוטות, עשיתי מבחן רוק ויצא תקין. עבר לי ועכשיו שוב אני מוצאת את עצמי עם פצעים נוראיים על הלשון וגם כאן יש לי טיפה כאב גרון. הפצע מתחיל כאילו בנקודה אחד, מרגיש כמו אפטה ואחכ כל הלשון שלי בקצה נורא אדומה, שורפת, כואבת כאילו כוויה. יש לציין שאני סובלת מאורטיקריה כרונית אבל לא נראה לי שזה תוצאה של אורטיקריה כי מעולם לא הופיעה בלשון.,מדוע אני סובלת מהפצעים האלו? האם חסר לי משהו בגוף? ויטמנים? אולי משהו הורמונלי? אולי בגלל שיש לי נוגדנים אוטואימונים? אשמח לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לשון

ד``ר יזהר שוחט
    31/01/2017

יתכן שהמקור הוא אוטואימוני או חוסר במינרלים. נדרשת בדיקה אצל מומחה ברפואת הפה לצורך קבלת אבחנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו