רעש בלסת - האם אפשר לחכות כמה ימים ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רעש בלסת - האם אפשר לחכות כמה ימים ?
    עומר
    03/02/2017

שלום, אני לועס יחסית הרבה מסטיקים וחושב גם שיש לי נעילת לסתות בלילה. בימים האחרונים לפעמים כשאני לועס אני שומע רעש קטן (רק לפעמים) , לא מרגיש כאב. מקריאה באינטרנט הבנתי גם שאם יש שחיקת לסתות אין מה לעשות ואין טיפול רפואי לזה.
    מה אתם ממליצים לי לעשות ? האם יש צורך בבדיקה או שאפשר לחכות ולראות אם הרעשים נעלמים.

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רעש בלסת

ד``ר דניאל ניצן
    05/02/2017

קליקים בפרקי הלסת עשויים להחמיר עקב לעיסת מסטיקים ושחיקת שיניים.
    הקליקים בדרך כלל לא "נעלמים" , רק מחמירים.
    ממליץ בדיקה אצל רופא השיניים שלך או כירורג פה ולסת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם יש פתרון לזה ?

עומר
    07/02/2017

האם יש איזשהו ניתוח או טיפול לזה ? או שזה פשוט רק יילך ויחמיר עד לפגיעה רצינית יותר ? תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קליק בפרק הלסת

ד``ר דניאל ניצן
    07/02/2017

הטיפול מורכב מבדיקת הגורמים, הכרתם, ומניעתם. לכן עליך לקבוע בדיקה עם כירורג פה ולסת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו