פצעים בפה ושן בינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצעים בפה ושן בינה
    שיר
    10/02/2017

שלום, בחודשיים האחרונים מופיעים לי פצעים קטנים בפה שנעלמים אחרי כמה ימים. (אני לא שותה בכלל אלכוהול או קפה ולא מעשנת). זה התחיל מפצע אחד בסוף החניכיים שנעלם אחרי כמה ימים, לאחר כשבועיים הייתה בליטה בחיך העליון, התפוצצה אחרי יום ולקח למקום עוד כמה ימים להחלים. אחר כך היה עוד פצע בסוף החניכיים, קרוב לשקדים, נעלם ועכשיו אני מרגישה ששוב חזר. בין לבין הייתה גם נפיחות בוריד מתחת ללשון שעברה אחרי כ-3 ימים. בעוד כשבוע אעקור שן בינה 28 שהיא עם חור גדול ובמצב לא טוב, החניכיים באזור מודלקים, האם יכול להיות קשר בינה לבין הפצעים האלה או הנפיחות מתחת ללשון? היא הכי קרובה לפצע הנוכחי. אחרת, ממה זה יכול לנבוע? לאן לפנות כדי לבדוק את זה? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פצעים בפה ושן בינה

הוספת תגובה

• שיני בינה

ד``ר דניאל ניצן
    10/02/2017

אין קשר בין שיני בינה לפצעים.
    ייתכן שהפצעים שאת מתארת הן אפטות, אבל כמובן שאינני יכול לקבוע בוודאות. אפטות מופיעות ונעלמות אחרי שבוע-שבועיים, ואין הסבר למקור שלהן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו