החלטה לגבי עקירת שן בינה והחלמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלטה לגבי עקירת שן בינה והחלמה
    שירה
    22/02/2017

יש לי שן בינה שלא החלטנו סופי אם זה בר פתרון וצריך לעקור הבעיה שהמקום כואב מדי פעם לוקחת כדורים עוד לא הגעתי למצב נפוח אבל יורד דם מדי פעם בין השן הזאת לשן לידה (שגם מטפלים בה לכתר קבוע) וגם בסוף שן הבינה שאדום מאוד ושמנקה קצת יותר בין שם מתחיל לרדת דם וגם כואב שם ובכל השן גם שמברישה ובינתיים בגלל מחלות גם שלי גם של הרופא ניאלץ לחכות עם זה עוד קצת .
    השאלה האם בצילום רגיל אפשר להגיע לעזרה אם צריך עקירה ואפילו יצטרכו חירום על המקום , או לתת או לא והאם יחליטו גם לתת משהו להרגעה והאם מי שמחליט ויודע לזהות בטוח עדיף את הכירוג אם במילא יש לי אליו תור שבוע הבא בגלל ביקורת ושיסתכל גם והסיכוי שיצטרכו בגלל שממשיכה דלקת ודימום במקום למרות שימוש במי פה רגילים ואפילו כמה ימים ברפואיים שלא עזר כלום הסיכוי לעקירה גדול יותר ואם יצטרכו לעקור האם אפשר קצת זמן אחרי כבר להמשיך במדידות לשן או שצריך לחכות הרבה זמן ויצטרכו מדידות חדשות לגמרי או שיכול להיות שכל המדידות לא ישתנו ? ובשן בינה לא עושים אח"כ שתל או משהו אחר במקום השן שעקרו? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שן בינה

ד``ר דניאל ניצן
    23/02/2017

תדוני על הצורך בעקירת שן בינה, או אלטרנטיבה אחרת, עם רופא השיניים שמטפל בך. ללא צילום ובדיקה קלינית אינני יכול לתת תשובה מלאה. בדרך כלל לא משלימים את שן הבינה החסרה עם שתל.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו