בקשר לצילום פנורמי לפני עקירת שן בינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקשר לצילום פנורמי לפני עקירת שן בינה
    נעמה
    02/03/2017

שלחו אותי לצילום פנורמי בקשר לראות לגבי עקירת שן בינה ונזק אולי אף לשן בינה. השאלה מה רואים בצילום פנורמי אילו בעיות בדיוק מראה והאם מראה גם עששת במידה ויש ויכול להיות מצבים שהשתנו מקום שיניחם שלוחצות על העצב וכו.. שהשתנה שלא ראו בצילום לפני 3 שנים בערך או שלא היה צורך לטפל כי לא כאב אז ועכשיו כן מפריע ורואים את השינוי בכמה שנים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שן בינה

ד``ר דניאל ניצן
    02/03/2017

שלום
    צילום פנורמי עדכני הוא חיוני, על מנת לקבוע האם יש צורך בעקירת שן הבינה. ניתן להתרשם ממיקום השן והמבנים האנטומיים הסמוכים.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר לצילום פנורמי

נעמה
    02/03/2017

והאם אם יש לשן הבינה עששת וגם לשן אחרת גם רואים בתמונה מצבים כאלה , וגם אם לוחץ על העצב שבגלל זה התחילו אדמומיות , בינתיים הסבירו לי במקביל סוג של ניקוי באיזור הכאב האדמומיות עד לתור עם התשובות , לא רוצים עדיין לתת אנטביוטיקה אלא נתחיל בניקוי של שטיפות אבל בצורה אחרת עם מברשת מיוחדת על המקום אולי זה יעזור ואם לא אמר שאחכה עוד טיפה במילא אין עדיין צילום ולא עושים עקירה בלי הצילום הזה כמו שאמרת אבל ניתן לזה צ'אנס עוד שבוע עד שיש לי במילא ביקורת לרופאה הרגילה לא הכירוג שתראה מה מראה הצילום אבל די סקפטית שיעבור במיוחד שביומיים האחרונים אפילו קשה וכואב כבר בלעיסה ובליעה שלא היה קודם. אבל מתפללת שאו שיעבור או שתגיע תשובה שאדע בוודאות שזה הפתרון ושכולנו נהיה שלמים שלא הורסים שום שן סתם גם בינה במיוחד שאצלי עד לפני כמה שנים השן היתה בבקיעה טובה כמו טוחנת לכל דבר. אבל באופן כללי מה רואים בצילום פנורמי ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו