שלפוחית על החלק האחורי בלשון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלפוחית על החלק האחורי בלשון
    טאי
    10/03/2017

היום בצהריים אכלתי סלט (שהיה מתובל בלימון אם זה חשוב) ומאחרי הארוחה אני מרגישה שלפוחית בחלק האחורי של הלשון .. לפני הארוחה לא היה כלום ומעולם לא נתקלתי בדבר כזה..
    בנוסף יש איזה אזור אליפסי על הלשון בגוון יותר בהיר, בעבר יצא לי לראות דברים כאלה מידי פעם על הלשון .. אבל אני לא יודעת מה זה
    מצורפת תמונה,אני קצת בלחץ מהשלפוחית.. ולא מוצאת על זה מידע באינטנט
    אשמח לעזרה והרגעה תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הערה**

טאי
    10/03/2017

אני מדברת על שלפוחית שנמצאת קצת מעל אזור הכתם הבהיר יותר שדיברתי עליו ..היא קטנה ולא כואב אבל אני מרגישה אותה כל היום בפה.. ניסיתי לצרף תקריב של השלפוחית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוקר שלמחרת

הערה נוספת*
    11/03/2017

התעוררתי היום בבוקר לגלות שבמרכז השלפוחית ישנה נקודה אדומה ובנוסף נראה עוד כתם לבן בצד הלשון.. מה זה הדבר הזה ממה זה בא?? שום דבר לא כואב אבל מה זה?
    התארחנו אצל משפחה ואכלתי מהאוכל שלהם,זו יכולה להיות אלרגיה/פטריה מהאוכל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשון

ד``ר יזהר שוחט
    11/03/2017

יש צורך בבדיקה אצל מומחה ברפואת הפה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו