בליטה קטנה בצינור הרוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בליטה קטנה בצינור הרוק
    ענבל
    14/04/2017

שלום לפני מבפר שנים הופיעה אצלי מין גבשושית על צינורית מתחת ללשון. רופא אף אוזן גרון ורופא שיניים אמר שזאת סתימה של הצינורית כעת מרגישה שיש לי התנפחות קטנטונת גם בצד השני מעבר לזה אין דום תסמינים לא כואב לא מגרד ואין נתנפחות בלוטות האם זאת תופעה נורמלית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בליטה קטנה בצינור הרוק

הוספת תגובה

• בליטה

ד``ר יזהר שוחט
    14/04/2017

לא ניתן ללא בדיקה להעריך האם נדרש טיפול או שהמדובר בתופעה נורמלית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם סתימה כזאת דורשת בדיקה?

ענבל
    14/04/2017

אתה מתכוון שללא בדיקה שהם היו צריכים לעשות או ללא בדיקה שלך אתה לא יכול להעריך? הם ראו את ה בהפרש של שנה ונגעו ושנייהם אמרו שניסתמה שם צינורית במשך ארבע שנים לא גדל לא התנפחה בלוטת לימפה בגוף בשיקות דם תקינות. האם לדעתך צריך לעבור בדיקה מקיפה יותר? גם רופאת פה ולזת בדה אותי בשנה שעברה אני מרכיבה סד לילה אמנם לא ראתה את זה ספציפית אבל בדקה את כל הפה. האם יש לי ממה לחשוש?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו