מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב ראש בעקבות דלקת בשן בינהאריה24/04/2017
יום אחרי שהתחלתי מוקסיוויט 500, 3 פעמים ביום בגלל דלקת בשן בינה - התעוררתי עם כאב ראש חזק מאוד שנמשך שישה ימים שבהם לא זזתי מהמיטה, ואז נחלש והתפשט לצוואר.
הרופא משפחה שלח אותי למיון כדי לעבור צילום ct והרופא במיון החליט שמספיק בדיקת דם (חיפשתי מלוכה ואפילו אתון לא מצאתי).
בדיקות הדם יצאו תקינות.
אחרי יומיים כשנחלש הכאב והתפשט לצוואר, הלכתי לרופא אאג, שהפנה אותי הפעם לצילום רנטגן בסינוסים.
תוצאות הצילום; עיבוי רירית פוליפואידי ברצפת הסינוס מקסילרי הימני.
יש לציין שאינני סובל מגודש באף או מכל כאב בלחי או באף.
השאלה שלי, האם זה קשור לדלקת בשן או לאנטיביוטיקה? והאם זה קשור לכאבי ראש וצוואר?
(הכאב בראש מתבטא כרגע בעיקר אם אני מזיז אותו ובפרט אם אני משתעל או מתעטש.
הכאב בצוואר מרגיש כאילו הוא תפוס, אך בכללי אינו כואב.)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב ראש
ד``ר דניאל ניצן28/04/2017יש יחסי גומלין בין השיניים העליונות האחוריות, והסינוסים המקסילריים, עקב הקירבה האנטומית.
התיאור שנתת לא מספיק כדי לקבוע אבחנה.
אנא גש לבדיקת כירורג פה ולסת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אריה30/04/2017רופא אאג שראה את הצילום, רשם לי אבאמיס פעמיים ביום. כאב הראש חלף כבר לפני תחילת הטיפול באבאמיס.
ובנוסף עקרו לי את שיני הבינה שבצד שמאל, שבהם היתה הדלקת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כבר שלושה חודשים שיש לה 2 פצעים בהירים בפה
תופעה מאוד מוזרה מזה שנתיים
האם רופא צריך להגיד מראש למטופל איזה סוג שתל יותקן בפיו
מוקצלה בשפה התחתונה ודרך לא כירורגית לטיפול
ממצא נגע ברירית הלחי
כתרים מעל שתלים- במשך 20 שנים
נגע ברירית הלחי- פסים לבנים
עקירת שן כלואה סיבוכים וסכנה
אמפוטציה לשורש השן- שן 16
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?