שינויים בשפתיים וקווים אפורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינויים בשפתיים וקווים אפורים
    מיכל
    03/05/2017

שלום, יש לי פה עם שפתיים די מלאות, הם היו מוגדרות מלאות ואדומות. לפני שכשלוש שנים בערך, התחילה התפתחות של קו חום אפור, על (לא מתחת) השפה התחתונה, התחיל מהקצה השמאלי שלה לכיוון האמצע של השפה ולא הגיע לאמצע. לאחר כחודש גם בצד השני התחיל אותו קו. אז, עדיין היה ניתן לראות את גבול השפה, וצורתה עדיין נשמרה. בתהליך שנמשך כמה שנים עד היום, על אזורי הקו, השפה נהפכה למקומטת ועם הזמן הקמטים התחילו לעלות לכיוון מעלה לתוך השפה. אזורים אלו גם יותר יבשים. ניתן היום ממש לראות הבדלים משמעותיים בין מלאות השפה באזור זה- הרבה פחות מלא ממה שהיה קודם, כבר אין קו המפריד בין השפה לשאר הפנים. האזור המקומט ממשיך להתפשט לכיוון השפה במהירות, כל יום יותר גרוע. אני מותשת מחיפוש אחר רופא שמבין במצב זה ושלא יטען שהקו החום התחיל ליד השפה, אני מכירה את הפה שלי. היתי כבר אצל רופא פה ולסת לפני כשנה וחצי שהעלה חשש לאקטיניק כיליטיס ולאחר מכן התחרט. אח"כ רופאת עור שטענה שזה סתם יובש בשפתיים. אני מיואשת ובטוחה שמשהו לא תקין. זה מתפתח מהר. בבקשה תגידו לי מה לעשות, איזה תחום רפואה מתעסק בזה הכי טוב? המלצה לרופא שמתעסק באקטיניק כיליטיס עם נסיון בתחום? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שפתיים

ד``ר דניאל ניצן
    03/05/2017

שלום
    אני מציע שתגשי לבדיקה אצל פלסטיקאי
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו