מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ירידה בחוש הטעם ודלקת בחניכיים סביב שן שבורהמיכל14/05/2017
שלום, בת 32. בשבועיים האחרונים יש לי ירידה בחוש הטעם. הטעם בפה של מאכלים חלש מהרגיל. יש לי שן טוחנת מספר 47 פנימית בלסת התחתונה שעברה טיפול שורש כשהייתי נערה. לאחר כמה זמן גילו ציסטה מתחת לאותה השן. הלכתי לרופא מומחה שחידש את טיפול השורש ואז הסיצטה נעלמה. הבעיה שהזנחתי את השן ולא דאגתי לעשות ישר מבנה וכתר. אחרי 5 שנים שהשן נשארה חשופה ללא כתר ונשברה חלקית, הלכתי לרופאת השיניים שעשתה לי מבנה וכתר. לפני שבועיים וחצי השן החלה להתנדנד לי. הלכתי לרופאה והיא משכה את השן. השן נשברה יחד עם הכתר. ירד לי הרבה דם. היא טענה גם שיש לי דלקת בחניכיים סביב אותה השן אך אני לא הרגשתי בכאב חזק, ממש כאב חלש כמעט בלתי מורגש ולכן לא קיבלתי אנטביוטיקה. היא פחדה להשאיר את החניכיים חשופות והחליטה להדביק את השן. אך לאחר שבועיים השן נפלה. כרגע אני עם שאריות קטנות של השן וחניכיים סביב השן קצת כואבות ואדומות. בירידה בחוש הטעם התחלתי לשים לב לפני שבועיים. השאלה היא האם הירידה בחוש הטעם יכולה להיות קשורה לשן הזו ולדלקת שיש בחניכיים מסביב לשן? אציין שאין לי ממש כאבים סביב השן. מעט תחושה כואבת אם נוגעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טעם
ד``ר דניאל ניצן02/06/2017שלום
ירידה בחוש הטעם לא קשורה בדרך כלל במצב של שן כזו או אחרת
בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך- מזה שבועיים תחושת שריפה בלשון
מיכל02/06/2017מאז גם החלה להופיע לי צריבה בלשון. לפעמים ממש כל הפה שורף לי. אני מרגישה לאורך כל היום שיש לי כמו כיווה על הלשון. זה בעוצמות שונות לאורך כל היום. כבר שבועיים יש לי הרגשת שריפה בפה בעיקר בלשון ובעיקר בצד שמאל או במרכז. לקראת הערב השריפה ממש בלתי נסבלת. כמו כן מאכלים פיקנטים או קרים מגבירים את תחושת הצריבה/ שריפה. בנוסף עדיין ישנה ירידה בחוש הטעם. ממה הדבר יכול לנבוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעם
ד``ר דניאל ניצן03/06/2017שלום
אנא גשי למומחה לרפואת הפה, כגון ד"ר נועם ירום
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כבר שלושה חודשים שיש לה 2 פצעים בהירים בפה
תופעה מאוד מוזרה מזה שנתיים
האם רופא צריך להגיד מראש למטופל איזה סוג שתל יותקן בפיו
מוקצלה בשפה התחתונה ודרך לא כירורגית לטיפול
ממצא נגע ברירית הלחי
כתרים מעל שתלים- במשך 20 שנים
נגע ברירית הלחי- פסים לבנים
עקירת שן כלואה סיבוכים וסכנה
אמפוטציה לשורש השן- שן 16
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?