פצע מוגלתי שחוזר באותו מקום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצע מוגלתי שחוזר באותו מקום
    יובל
    16/08/2017

שלום בן 17 לא מעשן,אני לא יודע אם זה קשור אבל אני נמצא בתקופה של לחץ מאוד גדול יש לי כאבי בטן ושלשולים, זה התחיל לפני חודש וחצי היה לי פצע קטן שנעלם אחרי שלושה ימים ללא טיפול וללא כאב לפני שבוע היה לי יום שלם כאבי בטן והייתי שלוש פעמים בשירותים עם שלשולים ויום אחרי זה יצא לי עוד פעם בפעם השלישית את הפצע באותו מקום הלכתי לרופא משפחה והוא הביא לי תרופה שנקראת אורקורט e מרחתי את זה בלילה ובוקר אחרי הפצע היה מלא בנוזל שנראה כמו מוגלה וזה כואב כשזה מלא בנוזל,אחרי מספר שעות יצא הנוזל זה הפסיק לכאוב וניהיה שטוח ולבן אבל לא נעלם לגמרי אתמול שמתי עוד הפעם משחה בלילה וכשקמתי בבוקר הפצע עוד הפעם היה מלא בנוזל והתחיל שוב לכאוב... מה זה יכול להיות האם זה מסוכן עשיתי עכשיו בדיקות דם ושתן ואני מחכה לתשובות הפצע עצמו לא גדול בערך 5 ממ אני חושב בבקשה עזרה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פצע

ד``ר דניאל ניצן
    17/08/2017

שלום
    לא ניתן לתת אבחנה על סמך התיאור שלך.
    אם הפצע לא חולף מעצמו לאחר שבועיים אנא גש לכירורג פה ולסת לבדיקה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו